Novinka Bond RX – splnený sen o pevnejších vlasoch

Predstavujeme vám novú technológiu Paul Mitchell® Bond RX, ktorá obnovuje vnútornú štruktúru vlasov tým, že opravuje a posilňuje disulfidové mostíky.Exkluzívna salónna starostlivosť je doplnená o tri produkty na domáce použitie, ktoré vlasy spevnia, chránia a vyhladia. Splňte si aj vy sen o pevnejších zdravších a hlavne krajších vlasoch.

Čo si myslia o novinke kaderníci?

„Vlasy sú po použití plné, pevné, lesklé. Tie krehké vlasy, pri ktorých máte pocit, že sú na pokraji zrútenia a že už jedným krokom niekam odchádzajú, tak po použití naraz sú zase našliapnuté a držali.“Linda René Žáková 

„Po umytí sú vlasy oveľa pevnejšie, sú padavé, lesklé. A aj keď sú pevnejšie, tak nebol problém s nimi manipulovať alebo pracovať.“

Kristýna Korandová

Bond RX Systém domáca starostlivosť

Bond RX Shampoo

Bohatý bezsulfátový šampón s krémovou penou, ktorý pomáha udržovať a chrániť citlivé väzby vo vlasoch. Ideálne pre chemicky ošetrené a poškodené vlasy. Čistí bez toho, aby zaťažoval. Farbostály. S patentovanou technológiou Bond RX. Použitie: Naneste na vlhké vlasy. Napeňte a dôkladne opláchnite. Pokračujte Bond RX kondicionérom alebo treatmentom.

Bond RX Shampoo, 250 ml, 26,55 € 

Bond RX Conditioner 

Nezaťažujúca receptúra ​​s patentovanou technológiou Bond RX posilňuje a chráni chemicky ošetrené a poškodené vlasy a obnovuje vlasové vlákna. Pre mäkšie a ľahšie rozčesateľné vlasy. Použitie: Naneste malé množstvo na čisté, vlhké vlasy od končekov po korienky, jemne prečešte a opláchnite po niekoľkých minútach.

Bond RX Conditioner, 200 ml, 29,33 €

Bond RX Treatment

Ultra bohatá maska ​​pre chemicky ošetrené a poškodené vlasy s patentovanou technológiou Bond RX. Vlasy posilňuje a vyhladzuje ich kutikulu. Pre mäkšie, zdravšie a odolnejšie vlasy. Použitie: Naneste malé množstvo na čisté vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 3-5 minút a dôkladne opláchnite.

Bond RX Treatment, 150 ml, 29,33 €

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell
eshop.paulmitchell.cz