Darčeky, ktoré prekonajú vaše očakávania, nie rozpočet

Pokojné, plné lesku a vôní. Také by mali byť Vianoce, po ktorých túži asi každý. Odpočítavanie do dlho očakávaného Štedrého večera už je v plnom prúde a zháňanie darčekov pomaly ale isto tiež. Ak ste ešte nenašli to pravé pre vašich najbližších a nákup na poslednú chvíľu chcete tento rok vynechať, kozmetický gigant vám ponúka niekoľko tipov, ktoré zaručene prekonajú očakávania vášho obdarovaného.

Nechajte sa inšpirovať jedinečnými setmi, ktoré prekonajú vaše očakávanie, nie rozpočet. Okrem iného, s Avonom môžete všetky darčeky vybaviť aj online – z tepla vášho domova na www.avon.sk a tiež prostredníctvom vašej Avon Lady či Avon Gentlemana. Obdarujte svoje srdcu blízke osoby tým najlepším, darujte im Avon.

Atraktívny vzhľad očí s Queen Bee

Či už máte v pláne potešiť seba alebo najdôležitejšie ženy vo vašom živote, siahnite po paletkách na oči Wonderland v rôznych intenzívnych odtieňoch a krásne ladiacich ceruzkách na oči, ktorými dotvoríte perfektný look. Zemité tóny paletky Queen Bee, odtiene ružovej Red Majesty, či zimné odlesky Ice Fairy, pre dámu alebo vašu slečnu, jednoducho pre každú z nich. Na rodinnú návštevu či len tak v pohodlí domova, práve na Vianoce je tá pravá chvíľa využiť trblietavé očné tiene z tejto rady, vďaka ktorým dosiahnete ikonický vzhľad vašich očí.

Paletka očných tieňov Wonderland, 10,8 g, bežná cena 8,90 €

Ceruzka na oči Diamonds, objem 10 ml, bežná cena 4,90 €

Dotiahnite svoj pohľad s noblesou

Pod stromčekom by určite nemal chýbať ani darčekový set pre zvodný pohľad, ktorý obsahuje jednu z najpredávanejších ceruziek na oči s dlhotrvácnym zložením na hladké nanášanie intenzívnych liniek, ale aj špirálu, s ktorou si vaša milá počas sviatkov vykúzli dramatický vzhľad očí. Určite uvíta aj dôležitú časť setu – revitalizačnú micelárnu pleťovú vodu na odstránenie make-upu s kyselinou hyalurónovou a vitamínom B3, ktorej sa poďakuje najmä pleť a nachystá sa na ďalší krásny sviatočný deň s novými farebnými prevedeniami vizáže.    

Darčekový set pre zvodný pohľad, set obsahuje: Ceruzka na oči Blackest Black 0,28 g, Vytáčajúca špirála Ultimate Drama – Blackest Black, objem 10 ml, Micelárna pleťová voda – minibalenie, objem 50 ml, bežná cena 17,90 €

Blysnite sa pri vianočnom stole

Aká farba, okrem zelenej, patrí k Vianociam? No predsa červená! Červený rúž je tým pravým pod stromček. Matný či lesklý alebo s nádychom ružovej s krásnymi trblietkami rozžiari oči a vyčarí úsmev nežnému pohlaviu. S naneseným niektorých z rúžov Ultra Matte  alebo trblietavého rúžu Ultra Color vylepšia nielen vzhľad pier ale aj sviatky. Trblietky sú pohodlné na nosenie a vydržia po celý deň. Rovnako ako matný variant s exkluzívnou zmesou vyživujúcich olejov, ktoré zabezpečia perám hydratáciu a šťavnatosť.

Trblietavý rúž Ultra Color, 3,6 g, bežná cena 6,90 €

Rúž UltraMatte, 3,6 g, bežná cena 6,50 €

Viac lesku pre výnimočnú manikúru

S efektnými rýchloschnúcimi lakmi v pútavých odtieňoch môžete doplniť darčeky pre ženy, ako čerešničku na torte. Vyberte si sami. Trblietavou, metalickou farbou, ktorá vytvára neuveriteľný 3D efekt, dotvoríte finálny look. Šesťdesiat sekundové laky potešia tie z nás, ktoré majú vždy naponáhlo a inak tomu nie je ani cez vianočné obdobie plné nečakaných aj očakávaných návštev. Navyše farby sú intenzívne a ľahko sa nanášajú.

Rýchloschnúci lak na nechty, 10 ml, bežná cena 4,90 €

Lak na nechty Wonderland, 10 ml, bežná cena 4,90 €

Fascinujúca vôňa Vianoc pre ňu

Hľadáte niečo výnimočné? Darujte set plný vôní, ktorý vysloví vaše pocity za vás a poteší. Fascinujúce spojenie sviežich tónov frézie a bieleho korenia zmiešaných s akordmi hrušky, zmyselného pižma a ružového klinčeka nenechajú chladným nikoho. Mix týchto vôní jednoducho chytí za srdce. Zabaľte do rúška Vianoc Veľký set Perceive, ktorý vám okrem vône aj svojou modrou farbou a celkovým prevedením navodí atmosféru zimy.

Veľký set Perceive, set obsahuje: Telové mlieko Perceive, 150 ml, Perceive EDT – špeciálna edícia, 50 ml, Perceive MINI EDP v spreji, 10 ml, Guľôčkový deo antiperspirant Perceive, 50 ml, bežná cena 33,20 € 

Šťastné a veselé preňho

Hrejivý pocit v srdci, že na vás niekto myslí, je k nezaplateniu. Muži nie sú výnimkou. Obdarujte svojich chlapov neodolateľným setom vôní sviežich listov, hrejivých drevín a kožených tónov v podobe toaletnej vody, guľôčkového deo antiperspirantom a sprchovacím gélom na telo a vlasy Black suede.

Darčekový set Black Suede, set obsahuje: EDT, 75 ml, Guľôčkový deo antiperspirant 50 ml, Sprchovací gél na telo a vlasy, 250 ml, bežná cena 22,90 €

Iskričky pre vaše detičky s Avonom

Vianoce sú pre deti jedným z najkrajších dní v roku. Aj najmenší majú radi voňavé sety či bublinky vo vani. Určite sa potešia Detskému setu Lama s pestrofarebnými vizuálmi.

Detský set Spider-Man, set obsahuje: Gél na vlasy, 50 ml, Sprchovací gél na telo a vlasy, 200 ml, Spider-Man EDC, 150 ml, Farebná darčeková taštička, bežná cena 11,90 €

Detský set Frozen, Sprej na rozčesávanie vlasov, 200 ml, Šampón a kondicionér v 1, 200 ml,  Farebná darčeková taštička, bežná cena 7,90 €

Gestá, ktoré menia náš svet

Avon nehrá prím len na trhu s dekoratívnou kozmetikou. Dlhodobo a kontinuálne sa zaujíma a pomáha s duševným a fyzickým zdravím – zdravím žien. Projekty, ktoré Avon v tejto oblasti rozvíja dokazujú, že ide o dlhodobú aktivitu pre ženy, ktoré pomoc najviac potrebujú. Pomocná ruka však funguje aj najmä vďaka vám. Možností ako priložiť ruku k dielu je hneď niekoľko. Stačí si vybrať z pestrej ponuky charitatívnych predmetov, kúpou ktorých pomôžete dobrej veci. Ak si zakúpite predmety s označením stužky, podporíte občianske združenia či neziskové organizácie bojujúce proti rakovine prsníka.

Perfektnou a praktickou voľbou je napríklad Podprsenka Una, ktorá vám zabezpečí pohodlie počas celého dňa či noci, prípadne bezpečie počas cvičenia. Vyznačuje sa extra podporou, okamžitým pozdvihnutím pŕs, bez ramienok.

Podprsenka Una

Materiál: 95% nylon, 5% elastan

Veľkosti: S – XL

Bežná cena: 16,00 €

Brošne ovládli dámske i pánske saká, kabátiky či kabelky. Takýto doplnok totiž nielen dobre vyzerá, ale má za sebou aj naozaj nádhernú myšlienku. To isté platí aj v prípade krásnych doplnkov v podobe náušníc a náramku. Nemáte ešte ten svoj? 

Glazúrovaný symbol Za zdravé prsia

Materiál: zinok, mosadz

Priemer: 3 cm

Bežná cena: 5,00 €

Krištáľový symbol Za zdravé prsia

Materiál: zinok, mosadz, sklo, postriebrená

Priemer: 3 cm

Bežná cena: 5,00 €

Set náušníc Za zdravé prsia

Materiál: zinok, titán, hliník, pokovované bielym bronzom

Bežná cena: 7,90 €

Ružový náramok Za zdravé prsia

Materiál: 100% bavlna, plast, zinok

Priemer prívesku: 1,4 cm

Bežná cena: 5,90 €

Sviečky zútulňujú, vytvárajú neopísateľnú atmosféru a voňajú celým domom. Plameňom nádeje presvetlí váš domov aj Vonná sviečka Avon za zdravé prsia s vonnými tónmi rebarbory, citrónového kvetu a bieleho pižma. Jej zakúpením získate nielen perfektný darček, ale zároveň pomáhate. Prajeme vám krásne Vianoce plné zdravia a nádeje.

Vonná sviečka Avon za zdravé prsia

Materiál: sklo, 120 g vosku

Rozmery: 7,1 cm x 7,6 cm
Bežná cena: 11,90 €

 Súťažná otázka:

Vypíšte aspoň 4 novinky Avonu na tieto Vianoce.

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 19. 12.  2022. Ako predmet správy použite “Avon, Vianoce

Vylosovaní budú traja výhercovia, ktorí dostanú sety obsahujúce novinky daných produktov.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.