Ako mať úspešné rande aj v tomto období? Pár tipov pre pánov

Prvé rande s novou známosťou, obzvlášť ak to je rande po dlhej dobe, môže byť pre niektorých pánov stresujúcou záležitosťou. Aby ste sa uvoľnili hneď na začiatku, pozrite sa na to tak, že pozvanie na rande už dotyčná dáma prijala, takže predsa len ste ju museli aspoň čiastočne zaujať.

Výber lokality je obmedzený, to znamená, že musíte vyťažiť maximum aj z mála

Zrejme najviac zvyknú muži zvažovať výber miesta, kde by sa malo prvé rande odohrávať. Aj keď v momentálnej situácii, keď aj predaj kávy funguje len cez okienko s tým, že si musíte kávu zobrať so sebou, príliš na výber nemáte, nemusíte to brať ako nevýhodu.

Vzniknutú situáciu si určite plne uvedomuje aj vaša potenciálna partnerka, takže vzhľadom na obmedzené možnosti bude mať aj menšie očakávania. Nemusíte si tak lámať hlavu nad originálnym miestom. Romantická prechádzka mestom obohatená o spomínanú kávu so sebou v aktuálnej situácii nikoho nesklame.

Pri outfite myslite aj na vaše pohodlie

Ďalšie rozhodnutia na muža čakajú pri výbere vhodného outfitu. Netreba to preháňať, ide „len“ o rande a nie o významnú spoločenskú udalosť, na ktorej by bol vyžadovaný prísny dress code. Naviac je potrebné, aby ste sa cítili pohodlne, aby vám vaše oblečenie nespôsobovalo nervozitu naviac.

Avšak to neznamená, že tu absolútne žiadne pravidlá neplatia. Tepláky teda ostanú doma a na nohy idú minimálne džínsy. K nim môže byť košeľa, ale nie je to nevyhnutnosť. Aj polokošeľa alebo tričko splní účel. Je zima, takže netreba zabudnúť aj na teplú bundu, či kabát.

To je mimochodom ďalšia výhoda prvých rande v tomto období. Cez zimu sa pri voľbe outfitu dáva dôraz hlavne na to, aby nám bolo teplo a tak sa malé módne „prehrešky“ dajú ospravedlniť. Plusom sú vhodne zvolené doplnky, napríklad elegantný opasok, ale netreba to s nimi preháňať. Predsa len krása spočíva v jednoduchosti.

 

Zdroj obrázka:
 Autor: Roman Samborskyi / Shutterstock.com