Nepodceňujte problémy v posteli. Môžu zničiť váš vzťah

Aby vzťah vydržal večne, je k tomu potrebné vzájomné pochopenie partnerov, úcta jedného k druhému, tolerancia a s takýmito „vznešene“ znejúcimi výrazmi by sme mohli pokračovať ďalej. Netreba však zabúdať ani na dobrý sex!

Aj milovanie je dôležité

Milostný život má totižto na fungovanie vzťahu oveľa väčší vplyv ako si mnohí pripúšťajú. Niekedy je pritom nepochopiteľné, prečo sexu vo vzťahu ľudia prisudzujú tak nízku dôležitosť. Nechcú vyzerať, že im ide len o to?

To predsa nikto netvrdí, ale tváriť sa, že táto stránka vzťahu nie je vôbec podstatná, môže byť pre vzťah samotný nebezpečné. Prejavovať sa to však často začne až keď v milostnom živote nastanú problémy.

Niekedy (a oveľa častejšie ako si mnohí myslia) sa totižto stáva, že si partneri nemôžu milovanie naplno užiť. A nie kvôli zanedbanej zubnej hygiene jedného z partnerov. Kvôli problému, ktorý nastáva u mužov.

Pomôcť si možno budete môcť aj bez lekára

Správne, hovoríme o erektilnej dysfunkcii. Tá pochopiteľne bráni plnému prežitiu pohlavného styku. Naznačili sme, že je to častejší problém, ako sa zdá. A to je pravda! Niekde sa dokonca uvádza, že sa to týka zhruba polovice mužov po štyridsiatke!

A to je zároveň dôvodom, prečo by ste sa v prípade, že sa to týka aj vás, nemali hanbiť navštíviť s týmto problémom lekára. Ide predsa o zlepšenie a pravdepodobne aj záchranu vzťahu, na ktorom vám záleží!

Ak je vám však návšteva lekára naozaj nepríjemná, môžete skúsiť najskôr metódy, na ktoré lekára nepotrebujete. Často je totižto erektilná dysfunkcia problémom psychiky. Skúste sa zamyslieť, či na vás niečo po tejto stránke negatívne nevplýva a pokúste sa to odstrániť.

V prípade, že psychika nie je problém, môže pomôcť zmena životosprávy. Je vaša váha v norme? Aj nadváha totižto dokáže negatívne ovplyvniť schopnosť dosiahnuť erekciu. Rovnako tak nezdravá strava a nedostatok pohybu. Skúste začať zdravšie žiť a ak to nepomôže a rovnako ani overené výživové doplnky, budete sa musieť konečne odhodlať k tej návšteve lekára.

 

Zdroj obrázka:
Autor: Photoroyalty / Shutterstock.com