Ako zažiariť na predvianočnej párty

Vianoce sa pomaly blížia a s nimi nás čakajú vianočné večierky, Štedrý deň a Silvester – príležitosti, na ktoré sa obliekame slávnostne. Už ste premýšľali nad sviatočnými outfitmi?

I keď veľa času cez Vianoce strávime doma v mäkučkej teplákovej súprave, ku štedrovečernej tabuli sa to nehodí. Tajomstvo slávnostného outfitu tkvie nielen v samotnom výbere dobre padnúcich kúskov, ale tiež v materiáli, z ktorého je oblečenie ušité. Vianočné sviatky priamo lákajú k tomu, zahaliť sa do čipky, zamatu, saténu alebo materiálov vo vzhľade kože. Ak ich bežne nenosíte, urobte aspoň jedenkrát v roku výnimku. Uvidíte, že si ich zamilujete na prvý pohľad.

Stávkou na istotu, čo si na seba obliecť, sú kokteilové šaty. Nešliapnete vedľa ani malými čiernymi, ani čipkovaným modelom v atraktívnych farbách. Ak holdujete extravagantnejším kúskom, stavte na šaty posiate blýskavými flitrami.

Nadčasový sviatočný look ale samozrejme nepredstavujú len šaty. Pekne vyzerajú aj kombinácie elegantnej šifónovej, čipkovanej alebo filtrovanej blúzky s čiernymi nohavicami či sukňou v koženom vzhľade. Potrebujete zakryť problémové partie v oblasti bruška a bokov? Namiesto krátkej blúzky zvoľte voľnejšiu tuniku, ku ktorej si oblečte jeggins alebo legíny.

Ak preferujete aj na Vianoce pohodový, ale predsa len trochu sviatočný vzhľad, čo takto si obliecť top a svetrík s vianočnými motívmi a skombinovať ho s koženkovými legínami?