Wellness pobyt, na ktorom môžete s manželkou dokonale zrelaxovať

Pamätáte sa, kedy ste naposledy boli spolu s manželkou na nejakom pobyte, kde ste mali čas len jeden pre druhého? Ak máte deti, ktoré sa „čerstvo“ dostali do veku, kedy ich môžete nechať na pár nocí u ich starých rodičov alebo inej rodiny, je možné, že to bolo naposledy ešte pred ich narodením.

Oddýchnite si na procedúrach alebo aj aktívnejšie 

V takom prípade treba využiť, že vaše deti sa dostali do veku, keď zvládnu pár nocí aj bez vás (samozrejme pod dozorom iných dospelých) a objednať si niektorý z luxusných wellness pobytov v Piešťanoch. Už za 4 noci dokážete s manželkou kvalitne zregenerovať pri relaxačných procedúrach a aktivitách, medzi ktorými nechýba masáž, oxygenoterapia alebo rôzne cvičenia.

Ak zatúžite vy alebo vaša manželka po väčšej fyzickej aktivite, k dispozícii máte voľný vstup do hotelového fitka a bazéna. A po absolvovaní silového tréningu, či niekoľkých dĺžok v bazéne budete mať možnosť využiť na regeneráciu saunový svet.

Ubytovanie, ktorému nič nechýba

A čo vybavenie hotela? Ničím nezaostáva za wellness. Na výber máte z niekoľkých druhov izieb, ktoré sa odlišujú rozlohou, či vybavením, od štandardných až po priestranné apartmány. Všade sú však pohodlné manželské postele, kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a hlavne dostatok priestoru na oddych.

K výbave, ktorú nájdete na každej izbe, patrí minibar, kde zaručene nájdete niečo dobré a trezor, kam si môžete schovať svoje cennosti, keď práve nebudete na izbe. Po príchode na vás budú čakať papuče a župan a ak sa budete chcieť v „reálnom čase“ chváliť svojim pobytom na sociálnych sieťach, k dispozícii máte WiFi v celom hoteli.

Nezabudli sme na niečo? Aha, veď hádam nebudete trpieť hladom. Súčasťou pobytu je polpenzia, čiže raňajky a večere, ktoré sa podávajú formou bufetových stolov. Tým pádom si ráno aj večer vyberiete presne to, čo vás bude najviac lákať.

 

Zdroj obrázka:
Autor: NDAB Creativity / Shutterstock.com