Nekončiaca zábava pri vode

S letom sa nám spájajú najkrajšie spomienky. Bezstarostné dni pri vode môžete vyšperkovať do dokonalosti s originálnymi nafukovačkami. Ak radšej trávite čas aktívnym oddychom, paddleboard je ideálnou voľbou. Neoddeliteľnou súčasťou týchto vodných radovánok je aj mrazené osvieženie. Lahodné nanuky predsa k slnečným dňom neodmysliteľne patria. Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Lidl alebo online na www.lidl-shop.sk.

Nanuky

Len máločo symbolizuje leto viac ako nanuk. Sladké ochladenie milujú všetci. Lidl má v ponuke ovocné, čokoládové aj smotanové. Či už si vyberiete malé nanuky s chrumkavou polevou na povrchu alebo ovocný „Hurikán“, výber je len na vás. Svojho obľúbenca si rozhodne nájdete. Nečakajte dlho aby sa neroztopili. 

Paddleboard

Zažiť trochu viac vzrušenia pri vode sa teraz dá aj vďaka Mistral nafukovaciemu dvojkomorovému Race paddleboardu. Vďaka jeho kompaktnej veľkosti je jednoduché ho vziať zo sebou kamkoľvek. Odteraz môžete zažívať nekonečné dobrodružstvá na akejkoľvek vode.

Plážová osuška

Plážová osuška je povinnou letnou výbavou, no často zaberá veľa miesta. Vďaka CRIVIT® Rýchloschnúcej osuške, ktorú je možné zrolovať je problém s nedostatkom miesta vyriešený.

Nafukovačka

Užiť si zábavu vo vode bolo vždy jednoduchšie s nafukovačkou. Plávať na CRIVIT® Nafukovačke do vody, nechať sa hojdať vlnami a pritom sa opáliť znie viac ako dobre. Vďaka originálnym dizajnom sa určite budú vynímať aj na vašich fotkách z dovolenky. 

Cena: CRIVIT® Nafukovačky do vody, od 9,99 €, Lidl

Cena: Mistral Nafukovací dvojkomorový Race paddleboard, 289,00 €, Lidl

Cena: CRIVIT® Rýchloschnúca osuška, 110 x 180 cm, 6,99 €, Lidl

Cena: Nanuky, od 1,99 €, Lidl