BIO raňajky: Organický a zdravý začiatok dňa

Raňajky robia deň. Preto je dôležité si dopriať výživné a najmä zdravé pokrmy, ktoré nielen zasýtia ale dodajú aj potrebné živiny. Lidl má vo svojej ponuke viacero organických a bio produktov, ktoré si viete dopriať na raňajky ale aj ako doplnok počas celého dňa a sú dostupné v každej predajni na Slovensku.

Špaldové venčeky

Chrumkavé a jemné zároveň, to sú sladké bio sušienky zo špaldovej múky. Pokiaľ preferujete sladké raňajky, tak tento produkt je pre vás zdravšou alternatívou. Sondey sušienky sú dostupné v kakaovo-kokosovej verzií alebo v medovej a viete ich skvelo skombinovať k teplému čaju či do jogurtu.

Prírodný biely jogurt

Zdravý mliečny výrobok je plný „živej“ kultúry, ktorá blahodarne pôsobí na tráviaci systém. Ďalej biely jogurt obsahuje veľké množstvo vápnika, vďaka čomu máme zdravé zuby a kosti.

Kanadský javorový sirup

Javorový sirup obsahuje množstvo antioxidantov, ktoré pomáhajú pri liečbe zápalov. V tekutom prírodnom sladidle sa nachádzajú aj dôležité vitamíny, ako napríklad vápnik, zinok či draslík – tie pomáhajú zlepšovať imunitu. Javorový sirup si viete primiešať do bieleho jogurty s orieškami, a vytvoriť si tak výborný základ na raňajky.

Cena: Sondey Bio Organix Spelt Buscuits, 125 g, 1,29 €, Lidl

Cena: Biely jogurt, 150 g, 0, 25 €, Lidl

Cena: BIO Javorový sirup, 200 ml, 4,99 €, Lidl