Pneumatiky Dunlop Geomax MX53 sú „Výrobok roka“

Časopis CROSS Magazin udelil pneumatikám Dunlop Geomax MX53 ocenenie  „Výrobok roka“. Po rozsiahlom testovaní ich priznal motokrosovým pneumatikám na výraz uznania za širokú škálu ich úžitkových vlastností a dlhú životnosť.

Vo vydaní z januára 2021 vyhlásil CROSS Magazin pneumatiky Geomax MX53 za „Výrobok roka“ 2020 s odôvodnením, že rozsah ich úžitkových vlastností pre motokros  na stredne tvrdom až tvrdom teréne  a životnosť, ktorú preukázali v rôznych testoch, nielen že predstavujú pokrok v porovnaní s predchádzajúcou generáciou Geomax MX52, ale sú vynikajúce samy osebe.

Dunlop s pneumatikami Geomax MX53 „dokázal ďalej zlepšiť výrobok, ktorý sa osvedčil  a po ktorom je veľký dopyt,“ uviedol CROSS Magazin. „Predchádzajúce generácie pneumatík Geomax MX52, boli najobľúbenejšou voľbou mnohých rôznych zákazníkov, pretože ponúka veľmi dobrý kompromis medzi úžitkovými vlastnosťami a dlhou životnosťou.“

V porovnaní s predchádzajúcou generáciou majú nové Geomax MX53 ešte širší rozsah použitia a ponúkajú lepšiu ovládateľnosť, lepšie brzdiace vlastnosti a spätnú väzbu. Na expertov časopisu CROSS Magazin všetky tieto vlastnosti veľmi zapôsobili a upozornili najmä na „najlepší možný kompromis“ medzi priľnavosťou a životnosťou pneumatík. „Geomax MX53 sme preverovali na rôznych trasách a v dlhom rade rôznych testov a podľa nášho názoru sú veľmi blízko žiaducej rovnováhy [medzi priľnavosťou a životnosťou],“ napísali.