Tisíce svietidiel pod jednou strechou

Renomovaný rakúsky výrobca svietidiel pre domácnosť EGLO otvoril v Bratislave na Vajnorskej ulici najväčšiu predajňu svietidiel na Slovensku.

Koncern EGLO je najväčším svetovým výrobcom dizajnových svietidiel a tomu svojimi parametrami zodpovedá tiež jeho novo otvorený flagship store v Bratislave – Novom Meste. Na celkovej predajnej ploche 1 000 m² je na dvoch podlažiach vystavených viac ako 2 000 svietidiel najrôznejších štýlov a trendov. Všetky sú samozrejme pripojené k elektrickej sieti, takže si zákazníci môžu ich svetelné parametre vyskúšať na mieste. V prípade záujmu si ich vďaka kompletnej skladovej zásobe môžu ihneď zakúpiť a odniesť domov. V prípade neistoty, aké osvetlenie zvoliť do konkrétnej miestnosti, je na mieste pripravený poradiť odborne preškolený personál.

Dizajnéri EGLO vychádzajú v ústrety rozdielnym zákazníckym preferenciám a v jeho ponuke preto nájdete nápadité lampy najrôznejších štýlov. Veľkému záujmu sa tešia napríklad minimalistické svietidlá, ale aj osvetlenie v tzv. vintage štýle. Sklo, kov, textil, drevo – aj po materiálovej stránke EGLO predkladá bohatú ponuku. Tá okrem interiérových svietidiel zahŕňa aj lampy vonkajšie, ktorými si môžete podľa svojich požiadaviek osvetliť záhradu, balkón, terasu, ale tiež prístupové cesty ku garáži či domu.

Veľký záujem v poslednej dobe vzbudzuje aj tzv. „chytré“ osvetlenie domácnosti. EGLO v tomto segmente ponúka svoj komplexný program connect. Ten užívateľom umožňuje ovládať „chytré“ žiarovky alebo celé svietidlá prostredníctvom diaľkového ovládania alebo aplikácie v mobile či tablete. Môžete si tak navoliť podľa potreby teplotu bieleho svetla, ako aj jednu zo 16 miliónov farieb. Systém umožňuje tiež časové programovanie osvetlenia bytu či domu, čo môže odradiť prípadných nevítaných návštevníkov a má veľa ďalších benefitov.

Veľké množstvo svietidiel EGLO završuje program Professional Light s ponukou tisícich svietidiel pre náročnejší chod v reštauráciách, kanceláriách, obchodoch, výrobných halách alebo aj v dielňach. Firma EGLO tým zreteľne dáva najavo, že sa nezameriava len na segment koncových zákazníkov, ale rovnako tak na architektov, developerov a projektantov.

Predajňu nájdete od októbra 2020 na adrese: Vajnorská 97, Bratislava – Nové Mesto. Pre zákazníkov samozrejme zostáva otvorená ďalšia značková predajňa EGLO v Seredi (Priemyselná 12). Viac informácií nájdete na www.eglo.sk