GPS monitoring ako veľká pomôcka pre viaceré firmy

Väčšina firiem, či už na Slovensku, ale aj v zahraničí, má dlhodobo problémy so zlým stavom vozového parku, firemného vozového parku. Napriek neustálemu dopĺňaniu stavu sa autá pomerne rýchlo znehodnocujú, čo výrazne navyšuje náklady firiem a prestáva pre nich prevádzka firemného vozového parku byť atraktívna. Jediným riešením na situáciu s firemným vozovým parkom sa zdá byť GPS monitoring.

Možnosť zistiť si aktuálnu polohu

Ak si ako firma vyberiete GPS monitoring, môžete mať istotu, že dokážete ovplyvniť samotnú životnosť jednotlivých vozidiel vozového parku. Kedykoľvek si budete môcť zistiť aktuálnu polohu vozidla, aj keď sa bude nachádzať na ceste ďaleko od firmy. Jedná sa o online satelitný sledovací systém, ktorý vám efektívne pomôže kontrolovať jednotlivé vozidlá, ktoré sú súčasťou vozového parku. Väčšinou býval problém nedodržiavanie stanovej trasy a využívanie firemného vozidla na súkromné účely. Mnohí zamestnanci, ktorí mali k dispozícii firemné auto, aspoň raz využili auto na súkromné účely. Keďže sa kedysi zapisovala kniha jázd ručne, dalo sa ju jednoducho oklamať.

Ak si teraz objednáte spoľahlivý GPS monitoring pre svoj vozový park, získate tak možnosť automatickej generácie knihy jázd. Nebude sa dať oklamať daný systém, čiže váš zamestnávateľ si automaticky zistí, kadiaľ ste šli a dokonca aj akou rýchlosťou ste sa pohybovali.

GPS monitoring je veľká pomôcka pre viaceré firmy, preto si ho mnohé firmy zaobstarávajú okamžite, ako si zriadia firemný vozový park.

Predĺženie životnosti vozidiel

Ak si zabezpečíte GPS monitoring, automaticky tak predĺžite životnosť vozidiel. Tým, že sa nebudú využívať na firemné účely, ale len na to, na čo majú, sa opotrebovanosť vozidla znižuje. Navyše tak šetríte nemalé finančné prostriedky. Ak máte vo vozidlách DPF filtre, nezanedbávajte regeneráciu DPF, aby ste si autá úplne neznefunkčnili.

Zdroj obrázka:
Autor: My Life Graphic / Shutterstock.com