Vinopolitan prináša najlepšie vína, koňaky, kávy aj čaje

Vinopolitan otvoril dvere začiatkom roka 2014. V útulnom prostredí na vás čakajú vína od výmyslu sveta a destiláty prvotriednej kvality. Slovensku a Slovákom prinášame najlepšie vína a destiláty tak, ako ich nepoznajú. Dôraz kladieme na kvalitu, a preto sortiment Vinopolitanu tvoria aj najvyberanejšie produkty na trhu.

Neponúkame však výhradne exkluzívne veci, ktorých kúpa by človeka zákonite zruinovala. Okrem zberateľských skvostov ako Château Petrus dovážame aj fľaše malých francúzskych výrobcov, ktoré prekvapia nielen cenou, ale najmä chuťou. Výber toho, čo klientom ponúkame, sa skladá z niekoľkých krokov. Poctivo hodnotíme vlastnosti vína a komunikujeme s dodávateľmi. Razíme totiž myšlienku, že dôležité je to, čo je vo fľaši, nie na fľaši.

Prvotriedne koňaky aj grappy

Vo Vinopolitanponúkame aj ucelenú sériu koňakov François Voyer, ktorého portfólio obsahuje koňaky vyrobené výhradne z hroznov grand chapagne, či už sú VSOP alebo storočné collection Privée. Okrem toho predávame aj menej známy, avšak delikátny Calvados Pére Magloire, talianske grappy Marzadro, ovocné destiláty F. Meyer, ale aj champagne Veuve Doussot. Hrdo ich odporúčame a predávame, najmä preto, že s týmito výrobcami máme osobný vzťah, dibre sa poznáme a vieme, že starostlivo dbajú na obsah fliaš tak, aby robil česť rodinným podnikom, ktoré majú často až storočnú históriu.

Delikatesy na každú príležitosť

Okrem destilátov, vína a iného alkoholu predávame aj špičkové produkty firmy Panache des Landes, ktorá svoje foie gras vyrába starou metódou a zaručuje dokonalý gurmánsky zážitok. Produkty z kačacieho mäsa spolu s čajmi, kávami a džemami uzatvárajú našu ponuku. Radi vám poradíme s výberom osobne, počas bežných otváracích hodín, alebo sa prispôsobíme potrebám privátneho nákupu. Pokiaľ zavítate na náš e-shop, sme pripravení s výberom poradiť telefonicky. Vinopolitan vedieme tak, aby sme ho mohli bez výčitiek označiť za chrám kvalitného vína a destilátov, ktoré je radosť ochutnať alebo nimi niekoho obdarovať.

Viac nájdete na www.vinopolitan.sk