Objavujte Moravskosliezsky kraj zadarmo

Predĺžte si tohtoročné leto a spoznajte pritom to najlepšie z Moravskosliezskeho kraja zadarmo! V septembri a októbri dostanete jedinečnú možnosť navštíviť desiatky top miest kraja hrdého nielen na svoju priemyselnú tradíciu bez platenia vstupného.

Moravskosliezsky kraj sa v rámci oživenia cestovného ruchu rozhodol predĺžiť tohtoročnú turistickú sezónu. V priebehu septembra a októbra 2020 tak ktokoľvek, kto zavíta do regiónu, dostane možnosť navštíviť výber tých najatraktívnejších miest úplne zadarmo.

Ak chcete zblízka spoznať Beskydy či Jeseníky, ochutnať špeciality miestnej kuchyne, navštíviť unikátne miesta pripomínajúce výraznú technickú a remeselnú vyspelosť severnej Moravy a Sliezska alebo si proste len predĺžiť leto a ušetriť pritom za vstupné, nemali by ste u nás v septembri a októbri chýbať!

Vstupy zadarmo ponúknu možnosť úplne zdarma navštíviť niekoľko desiatok atraktivít naprieč Moravskosliezskym krajom. Tešiť sa môžete na prehliadky najrôznejších múzeí, hradov a zámkov, galérií a mnohých ďalších zaujímavých miest. V septembri a októbri budete mať šancu pozrieť si zadarmo napríklad Hrad Hukvaldy, Hrad Sovinec, Zámok Bruntál, navštíviť Archeopark v Chotěbuzi či Múzeum Šípka, nasať atmosféru Kosárny v Karloviciach a mnoho ďalšieho.