Čo všetko môže narušiť váš partnerský život?

V partnerskom živote sa z času na čas objavia problémy. Môže prísť stereotyp, nemusíte sa na niečom dohodnúť. Žiaden vzťah nie je dokonalý, aj keď si mnoho ľudí myslí, že sú páry, ktoré sa nikdy nepohádali a žijú v harmonickom vzťahu. Čo všetko ale môže narušiť váš partnerský život?

Erektilná dysfunkcia a zakrivenie penisu

Milostný život je pre stabilitu vzťahu veľmi dôležitý a ak sa objavia problémy aj za dverami spálne, môže to vážne naštrbiť vzťah. Jedným z problémov, ktorý sa týka milostného života a môže narušiť partnerský život, je erektilná dysfunkcia. Je to stav, kedy muž nemôže dosiahnuť erekciu. Je liečiteľná, no vie narobiť nemalé problémy, podobne ako ohnutý penis.

Aj ohnutý penis spôsobuje problémy pri milovaní. Keď nie je liečený, je dokonca veľmi bolestivý. 

Čo sa týka týchto zdravotných problémov, muži by nemali podceňovať návštevu lekára. Takéto problémy rieši predovšetkým urológ, preto je potrebné ihneď si rezervovať termín na urológii.

Treba si ale vyberať dobrého urológa, ktorý má dlhoročnú prax.

Sebeckosť

Keď je jeden z partnerov sebecký a nemyslí na záujmy svojho partnera, môže sa vážne naštrbiť vzťah partnerov. Ak máte pocit, že váš partner/partnerka nemyslí na vaše záujmy a vaše názory neberie do úvahy, upozornite ho/ju na to, rozprávajte sa, skúste nájsť kompromis a požiadajte partnera/ partnerku, aby brala do úvahy aj váš názor.

Minimálna komunikácia

Váš partnerský život môže narušiť aj minimálna komunikácia. Ak s partnerom málo komunikujete, môžu vznikať určité nedorozumenia, ktoré môžu vyústiť do hádok. Aj keď je doba sociálnych sietí, komunikáciu z očí do očí komunikácia cez sociálne siete nenahradí.

Komunikujte spolu, zdôverujte sa partnerovi, dajte najavo svoje pocity, nech sú aj negatívne. Toto všetko tvorí základ funkčného vzťahu, preto nič nepodceňte, ak vám na vzťahu záleží.

 
Zdroj obrázka: Autor: fizkes  / Shutterstock.com