Tipy na letné dámske outfity do kancelárie

Vysoké letné horúčav dávajú zabrať nám všetkým. Do práce však musíme chodiť, či je vonku extrémne horúco, alebo prší. Ak hľadáte zaujímavé letné outfity do kancelárie, pár dobrých tipov pre vás máme. Cíťte sa pohodlne aj na kancelárskej stoličke za počítačom!

Dlhé voľné sukne a blúzky bez rukávov

Vo vysokých teplotách sa chceme cítiť maximálne pohodlne a preto odporúčame voliť nasledujúcu kombináciu. Dlhé voľné sukne sú pohodlné a dokážete v nich sedieť aj dlhší čas bez toho, aby vám v nich bolo teplo. Keď k nim zladíte farebné vzorované blúzky bez rukávov, budete oblečená elegantne a zároveň vás nebude nič omíňať.

Dlhé voľné sukne odporúčame vyberať skôr jednofarebné. Ak ale chcete vzorované dlhé sukne, odporúčame k nim ladiť bezvzorové vrchné diely, v tomto prípade blúzky bez rukávov.

K nim môžete zladiť malé crossbody kabelky. Možno budete v tomto prípade potrebovať skôr menšie peňaženky, podobné pánskym peňaženkám.To pre mnohé ženy ale nie je problém. Majú menšie peňaženky pre prípad, že by si brali menšie kabelky.

Kulotky a voľný top

Ďalším pohodlným outfitom do kancelárie sú kulotky s voľným topom. Voľný top s okrúhlym výstrihom neodhaľuje toho veľa a zároveň je maximálne pohodlný. Ak si budete vyberať topy z chladivých materiálov, budete sa aj v neklimatizovaných kanceláriách cítiť pohodlne. Kulotky sú vhodnými nohavicami do letných horúčav. Zakryjú nedostatky, sú vzdušné a zároveň nie sú dlhé. Jedná sa o rozšírené a skrátené nohavice, ktoré poskytujú maximálne pohodlie a sú elegantné.

Ku kulotkám a voľnému topu odporúčame ladiť modernú koženú kabelku.

Elegantné šaty tesne nad kolená 

Čo by to bolo za leto bez šiat? Voľné letné šaty sú síce pohodlné, no nie sú vhodné do kancelárie. Vyberte si zo šatníka elegantné šaty tesne pod kolená. Neodporúčame príliš voľný strih, ale zase ani príliš obtiahnutý. Pokožka pod šatami musí dýchať. 

 

 

Zdroj obrázka:
Autor: Roman Samborskyi  / Shutterstock.com