Moderné trendy v kúpeľni alebo ako mať štýlovo zariadenú kúpeľňu

Vysoká vlhkosť a nedostatočná starostlivosť môžu moderné kúpeľňové vybavenie veľmi rýchlo znehodnotiť. Práve od našej starostlivosti a zaobchádzania závisí, ako dlhú životnosť bude mať kúpeľňové vybavenie. Štýlovo zariadené kúpeľne sa inšpirovali modernými trendmi, ktoré zaujmú predovšetkým svojim dizajnom. Čo musíte urobiť pre to, aby ste aj vy mali štýlovo zariadenú kúpeľňu? 

Veľkoformátový obklad

Ako prvé nám udrie do očí práve obklad. Pri výbere by sme mali prihliadať nielen na jednoduchosť pokladania a údržby, ale aj na farbu. V súčasnosti viacerí dizajnéri odporúčajú experimentovať s výraznejšími farbami, ale klasiku v podobe bielej, smotanovej, striebornej, či béžovej si vyberá stále viac ľudí. Neutrálne farby sú nadčasové a o pár rokov nebudeme nútení meniť obklad v kúpeľni len preto, lebo už vyšiel z módy.

Odporúčame vám uprednostňovať neutrálne farby. Určite si ale vyberajte a objednávajte nadčasový veľkoformátový obklad. Menej špár automaticky znamená menšie riziko rozmnoženia plesní a jednoduchšiu údržbu. Veľkoformátový obklad vám opticky zväčší kúpeľňu. Nesmiete ho ale dávať až úplne po strop. Je vhodný do panelákových kúpeľní, ale aj do kúpeľní v rodinných domoch, ktoré potrebujú opticky zväčšiť.

Veľkoformátový obklad bude perfektne ladiť k moderným kúpeľňovým skrinkám, k modernému rebríkovému radiátoru a aj k umývadlám. 

Biele skrinky pod umývadlá

V ponuke kvalitného kúpeľňového nábytku nájdete aj praktické a veľmi obľúbené biele skrinky

pod umývadlá. Odporúčame vyberať moderné lesklé lakované biele skrinky pod umývadlá, ktoré sú závesné, takže vám opticky miestnosť zväčšia. Zároveň poskytnú úložný priestor na kozmetiku, ktorú potrebujeme mať vždy k dispozícii. 

Medzi moderné trendy v kúpeľniach patria okrem veľkoformátových obkladov a lakovaných bielych skriniek pod umývadlá aj štýlové skladacie vaňové zásteny, modernejšie hranaté umývadlá a k nim zladené vodovodné batérie.

 

Zdroj obrázka:
Autor:  Artazum / Shutterstock.com