Pre rebelov aj domasedov: Tieto darčeky mužov potešia naozaj!

Vybrať darček pre muža, priateľa, otca, dedka či brata býva poriadny oriešok. Verte nám – chlapi parfém za úžasný darček nepovažujú! Ideálnym darčekom pre pánov je niečo, čo ich zabaví a podnieti ich fantáziu. Veď v každom mužovi sa skrýva malý hravý chlapec!

Nákupná horúčka stúpa, obchody sa plnia, všade narastá zhon a nervozita – neklamný znak, že sa blížia Vianoce. Možno patríte medzi tých šťastlivcov, ktorým príde presne naformulovaný list pre Ježiška a s ním už len obeháte obchody, alebo ešte pohodlnejšie oklikáte e-shopy. Alebo si priania svojich blízkych priebežne zapisujete a oni si pod stromčekom nájdu naozajstné prekvapenia, po ktorých túžili. Poväčšine je to však tak, že do poslednej chvíle premýšľame a hľadáme, čím by sme našich chlapov potešili, až nakoniec siahneme po overenej klasike – parfém, kozmetika, kniha. Zdvorilostný úsmev po rozbalení darčeka však povie aj bez slov: Radostné prekvapenie sa nekonalo. Tento rok to ale bude inak! Zasiahnite chlapa priamo na jeho citlivom mieste a zacieľte na večného chlapca v ňom.

Pre rebelov

Hudbu má rád každý, či už má hudobný sluch alebo „hluch“. Kto si rád spieva pod sprchou a za volantom, ten si nadšene zatrieska do bicích a pobehá prstami po čierno-bielych klávesách. Problémom ale býva cena a priestor. Poradilo si s tým Tchibo a predáva elektronické bicie aj piano, ktoré sa dajú zrolovať. Hudba spája, takže o zábavu pre celú rodinu budete mať postarané celoročne.

Pre súťaživých

Možno si s vami rád zahrá Človeče, nehnevaj sa, ale taká poriadna chlapská hra, na ktorú zavolá aj kamarátov, to je iná káva! Veľké priestory a bohatý rozpočet znesú aj biliardový stôl či stolný futbal, do menších priestorov a za ľudovú cenu mu kúpte elektronické šípky. Bude sa tešiť ako malý chlapec a v prípade potreby mu poslúžia aj na odreagovanie sa od nespokojného šéfa (alebo svokry).

Pre zručných

Kedysi vás balil na svoju modelársku zbierku, no odkedy ste spolu, nepribudol do nej žiaden nový kúsok? Hviezdne vojny videl toľkokrát, že kultové hlášky z nich aplikuje do bežných viet? Kliknite na www.tchibo.ska objednajte mu modelársku sadu Star Wars na baterky so zvukovými a svetelnými efektmi. Nájdete tu náročnejšiu aj jednoduchšiu verziu – pre veľkých aj malých modelárov.

Pre gaučové typy

Je ten váš predsa len najradšej pohodlne „pohodený“ na gauči s knihou v ruke a dobrou hudbou v pozadí? Asi nemá zmysel vymýšľať niečo akčné. Doprajte mu teda jeho pohodlie, veď darčeky majú potešiť hlavne obdarovaného. Keď si zájdete po svoju obľúbenú kávičku do Tchibo, poobzerajte sa po pánskych pyžamách. Sú prvotriedne komfortné vďaka biobavlne, ktorá je šetrná k pokožke aj k životnému prostrediu. Viac tipov na darčeky pre všetkých nájdete na www.tchibo.sk.