Urobte radosť tým najkrajším

Prvé sychravé dni a my už myslíme na Vianoce. Ešte aby nie. Aj tento rok pre nás a všetkých , ktorých máme radi priniesol  Paul Mitchell® tie najúžasnejšie darčekové sady.

V kurze budú knihy

Tohto ročné darčeky od Paul Mitchell® potešia aj knihomoľov. Kultové produkty aj nové rady v perfektných balíčkoch imitujúcich knihy. Prekvapte a pobavte svojich najbližších!

Potešenie prinášame aj milovníkom prírody

Tea Tree the experience prináša nádhernú povzbudzujúcu vôňu čajovníkového oleja, zároveň uspokojuje všetky milovníčky prírody. Táto značka vysadí do konca tohto roka 750 000 stromov.

Pre mužov, aj tých fúzatých

Klasika pre mužov MITCH®, ale aj úplná novinka tohto radu pre fúzačov. Rozmaznávajte si mužov okolo seba a doprajte im starostlivosť, ktorú si zaslúžia.

Pre ženy, ktoré to rady horúce

Rad NEURO LIQUIDSna ochranu pred tepelnými nástrojmi. Potešíte ním všetky ženy, ktoré milujú kulmy, fény, žehličky a zároveň svoje vlasy. 

Aké by to boli Vianoce bez trblietok?
Pre všetky ženy, ktoré milujú luxus, sú tu darčekové balíčky v listovej kabelke posiatej flitrami. Vo vnútri sa skrýva dokonalá starostlivosť obohatená o čistý marulový olej, ktorý si zamilujú jemné aj neskrotiteľnej vlasy vďaka dvom radom Replenish a Volumizing.