Záver roka sa blíži! Naplánujte si silvestrovskú párty u vás doma v predstihu

O pár týždňov tu máme záver kalendárneho roka a mnohí z vás trávia posledné hodiny roka mimo svojho domova. Tí, ktorí už máte zajednané ubytovanie, môžete byť pokojní. Ak vás ale cestovanie v závere roka príliš neláka, skúste si pripraviť silvestrovskú párty u vás doma. Odporúčame vám ju ale pripravovať v predstihu.

Kde budete tráviť posledné dni starého roka?

Toto jednoznačne prispôsobte tomu, koľko osôb k vám príde na silvestrovskú párty. Môžete sedieť na záhrade pod pergolami prikrytý dekami a s pohárom vareného vína v ruke, alebo môžete sedieť na sedacej súprave v obývačke a popíjať dobré vínko alebo šampanské.

Posedenie prispôsobujte jednoznačne počtu osôb. Aj keď niekto vám ešte možno nevie potvrdiť účasť na tejto párty, približný počet viete odhadnúť.

Ohňostroj musí byť!

Bez ohňostroja by silvestrovská párty nemohla byť. Pripravte si zábavnú pyrotechniku v predstihu, aby ste potom na poslednú chvíľu nemuseli zháňať konkrétne typy zábavnej pyrotechniky. Spraviť ohňostroj si môžete aj na záhrade za rodinným domom. Niet nad to oslavovať nový rok s pohárom šampanského a s efektami ohňostroja na záhrade.

Pri výbere zábavnej pyrotechniky sa  sústreďujte na dodávateľa a púšťajte ho vždy podľa návodu, aby nedošlo k úrazu. Častokrát sa silvestrovské párty končia predčasne práve kvôli zlej manipulácii so zábavnou pyrotechnikou. 

Pohostenie a pitný režim

Základom silvestrovskej párty je pohostenie. Ak chcete byť tým najlepším hostiteľom, pripravte jedálniček a odovzdajte ho tým, ktorí k vám prídu na silvestrovskú párty. Takto budú vedieť, čo sa bude podávať a nič ich neprekvapí.

Myslite aj na výber alkoholických a nealkoholických nápojov. Každý, kto vám potvrdí účasť, by vám mal povedať, čo plánuje piť počas silvestrovskej párty, aby ste vedeli, čo máte kúpiť.