Úchvatné príbehy od Agathy Christie

SLEČNA MARPLOVÁ A ZÁHADY

V ďalšom jedinečnom výbere z poviedkovej tvorby legendárnej Agathy Christie je v centre pozornosti jej druhá najznámejšia postava – bystrá stará dáma slečna Marplová, ktorú si podobne ako slávneho belgického detektíva Hercula Poirota obľúbili čitatelia na celom svete. Veľkej popularite sa dodnes tešia aj filmové a televízne adaptácie príbehov so slečnou Marplovou v hlavnej úlohe.
Ambasádorom tohto výnimočného projektu je vynikajúci slovenský herec a milovník klasických detektívok Boris Farkaš.

Exkluzívna, bohato ilustrovaná kniha uložená v kazete obsahuje 56 poviedok. Príbehy so slečnou Marplovou dopĺňajú poviedky, v ktorých síce nevystupuje žiadny známy detektív Agathy Christie, ale ktoré presvedčivo dokazujú jej spisovateľské majstrovstvo: schopnosť na malej ploche rozohrať tajomný príbeh plný záhad, ktorý drží čitateľa v napätí až do nečakaného konca. Fanúšikovia Agathy Christie sa určite potešia, že do výberu bola zaradená aj poviedka Tri slepé myšky, podľa ktorej neskôr autorka napísala slávnu divadelnú hru Pasca na myši.

Na slovenskom preklade pracovala trojica renomovaných prekladateliek – Alena Redlingerová, Alexandra Ruppeldtová a Nina Mikušová.

Exkluzívne vydanie  SLEČNA MARPLOVÁ A ZÁHADY vychádza na 680 stranách. Maloobchodná cena  49, 90 €.