Spríjemnite si voľné chvíle v zime relaxáciou v domácej vírivke

Zima sa neuveriteľne rýchlo blíži a väčšina z nás už teraz pociťuje únavu. Dni sa krátia, málo sa hýbeme a viac času trávime ležaním pri televízore alebo sedením za počítačom. Keď nás všetko bolí, najradšej by sme šli do wellnessu a vychutnali si sedenie vo vírivke a saunovanie. Ak už dlhodobo túžite po vlastnej domácej vírivke, akrylátové vírivky sú práve pre vás.

Akrylátová vírivka Artemis 

Na webe známeho predajcu víriviek nájdete najpredávanejšiu vírivku, ktorá ponúka všetko, čo klient, ktorý si chce kúpiť novú akrylátovú vírivku, požaduje.

Jedná sa o jeden z najobľúbenejších modelov, v ktorom budú môcť relaxovať naraz až tri osoby. Dokáže potešiť aj toho najcitlivejšieho užívateľa. Čo sa týka miesta, ponúka dve miesta na sedenie a jedno na ležanie. Táto vírivka obsahuje až 26 vodoliečebných masážnych trysiek a desať trysiek na liečbu kože. Pri výbere vírivky si všímajte aj náklady na ohrev. V prípade tejto je to 20 eur/ mesiac. 

Na čo si dávať pozor pri výbere vírivky?

Pri výbere novej vírivky, ktorá nepatrí medzi lacné záležitosti, si dávajte pozor na to, či nová vírivka, ktorá sa vám páči, má záruku na skelet, má programovateľnú filtráciu, má chrómové kryty trysiek, integrovanú ochranu proti zamrznutiu a prehriatiu, ponúka perličkový kúpeľ s ohrevom vzduchu a či má aj termokryt a schody k vírivke vo farbe, v akej je obloženie vírivky. 

Oddych v pravom slova zmysle

Vírivky sú obľúbeným vybavením hotelov, avšak aj mnohí majitelia luxusných domov majú okrem luxusných áut, ktoré majú pod kapotou výkonnejší elektromotor, aj moderné akrylátové vírivky so všetkým potrebným vybavením. Jedná sa síce o väčšiu investíciu, ale táto investícia sa vám okamžite vráti v podobe luxusu a relaxu, ktorý vám každý deň po návrate z práce ponúkne.

Spríjemnite si voľné chvíle v zime a dajte si na pod terasu/ na terasu domácu akrylátovú vírivku.