Založenie s.r.o. externou firmou

Byrokracia na úradoch, komplikované vybavovanie potrebných dokumentov – aj toto odradilo viacerých záujemcov o podnikanie od toho, aby si založili vlastnú firmu. Ak vás podnikanie aj napriek tomu láka, skúste využiť služby firiem, ktoré okrem bezplatných konzultácií ponúkajú založenie s.r.o. firiem. Založenie s.r.o. externou firmou má svoje výhody. 

Všetko dostanete do rúk

Ak založenie s.r.o.zveríte externej firme, vyhnete sa behaniu po úradoch, získavaniu informácií týkajúcich sa zakladania firmy a všetky potrebné dokumenty dostanete do rúk. V rukách budete mať vlastníctvo firmy, ktorej sa po podpísaní dokumentov automaticky stávate majiteľom, konateľom spoločnosti.

Čo vám ponúknu tieto firmy?

Ak sa rozhodujete medzi živnosťou alebo s.r.o., nechajte si dostatok času na premyslenie. Keď sa obrátite na firmy, ktoré sa zaoberajú zakladaním spoločností, počítajte s bezplatnou konzultáciu, kde vám nielenže poradia akú vlastnícku a riadiacu štruktúru si vybrať, ale aj aké predmety podnikania si máte vybrať a v prípade akýchkoľvek nejasností vám dokážu odpovedať na všetky vaše otázky.

Čo automaticky získate, ak si dáte založiť s.r.o.?

Firmy, ktoré sa zaoberajú zakladaním firiem, vrátane zakladania s.r.o., vám poskytnú garanciu zápisu, peňažnú úsporu (v cene je zahrnutý aj poplatok za zápis do OR), časovú úsporu (najneskôr do 10 dní máte v rukách všetky papiere potvrdzujúce existenciu firmy a vaše vlastníctvo), pripravia a podajú návrh na zápis spoločnosti do OR a dokonca aj pripravia a podajú registráciu k DPH za minimálny poplatok (50 eur).

Firmy, ktoré zakladajú nové spoločnosti, ponúkajú okrem založenia spoločnosti aj doplnkové služby, ktoré začínajúci podnikatelia hojne využívajú. Jedná sa o prenájom virtuálnej kancelárie, zápis zmeny v spoločnosti, prenájom zasadacích miestností, zrušenie spoločnosti a správu elektronickej dátovej schránky.