Annabelle Minerals predstavuje trendy v líčení

Dotyk ružovej

Zabudnite na maskaru a zvýraznite len svoju tvár. Vaša po lete opálená pokožka nič viac nepotrebuje. Minerálne lícenky Romantic a Sunrise sú vysoko pigmentované a obsahujú jemné perleťové častice, ktoré pleť krásne rozžiaria.

 

Mnoho žien lícenku vôbec nepoužíva. Tvári pritom dodá zdravý nádych, a ružové líčka sú navyše na ženách roztomilá.
Tá pravá na neopálenú pokožku je lícenka Romantic. Chladná, jemne ružová farba je ideálna pre všetky Snehulienky so svetlou porcelánovú pleťou.

Lícenka Romantic: 13,90 €

 

Tmavé a opálené typy by mali zvoliť broskyňový odtieň. Pleť krásne rozžiari a bude vyzerať prirodzene. Lícenka Sunrise, ako všetky produkty značky Annabelle Minerals, neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu a nie je testovaná na zvieratách.

 

Lícenka Sunrise: 13,90 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Pripravte sa na záťaž. Primer, čiže podkladová báza, je veľmi dôležitý a zároveň málo používaný produkt. Postará sa o zmatnenie pleti a predĺži trvanlivosť naneseného líčenie. Pomáha v boji s nedokonalosťami.

 

Primer Pretty Neutral: 18,90 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na jeseň je ideálny mejkap, ktorý ako by nebol. No-mejkap look milujú aj na módnych prehliadkach, kde čistá a zdravá pleť modeliek krásne žiari.

 

Transparentný zmatňujúci púder Pretty: 18,90 €

 

Avantgardný výtvor

Rozmazané očné tiene, bezchybný a zároveň chaotický vzhľad a grungeové motívy. Zažiarte večer na parkete s očnými tieňmi v odtieňoch modrej a šedej. Aplikujte ich v chaotickom pravouhlom tvare.

 Očné tiene Platinum: 10,90 €

Očné tiene Blueberry: 10,90 €

Viac informácií nájdete nawww.annabelleminerals.cz