Here comes the SUN

Limitovaná edícia plná slnka! Predstavujeme vám trojicu produktov, ktoré poskytnú komfort vlasom v horúcich letných mesiacoch, keď sú neustále vystavované slnku. Ich vôňa vo vás vzbudí spomienky na more, jemnosť kvetov gardénie a zmyselnosť vanilky. Je jedno či ste na horách, pri mori, pri bazéne alebo na lúke. Všade produkty využijete na 100%.

SUN REVITALIZING SHAMPOO

Receptúra ​​obohatená o keravis a kokosový olej jemne čistí a dodáva vlasom vláčnosť a lesk. Bonus: UV filter Uvinul® Easy pomáha chrániť vlasy pred škodlivými slnečnými lúčmi a zabraňuje vyblednutiu farby.

300 ml 21,78 €

AFTER SUN NOURISHING MASQUE

Intenzívna starostlivosť s UV filtrom Uvinul® Easy. Hydratačné, vyživujúce ošetrenie suchých, krehkých vlasov vystavených slnku, vetru, soli a chlóru.Maska obohatená o keravis, pantenol, slnečnicový olej a pšeničné zložky pomáha obnoviť vlhkosť vlasov, posilniť ich a nádherne vyhladiť. Bonus: UV filter Uvinul® Easy pomáha chrániť vlasy pred škodlivými slnečnými lúčmi a zabraňuje vyblednutiu farby.

250 ml 23,82 €

SUN PROTECTIVE DRY OIL

Ochranný a vyživujúci suchý olej s UV filtrom Uvinul® Easy. UV filter pomáha chrániť vlasy pred škodlivými slnečnými lúčmi a zabraňuje vyblednutiu farby. Receptúra ​​obohatená o keravis, vitamín E, jojobový a slnečnicový olej a pšeničné zložky svojim posilňujúcim a antioxidačným účinkom zaisťuje hebkosť, lesk a pružnosť vlasov. Bonus: Na dosiahnutie anti-frizz efektu môže byť aplikovaný aj na vlhké vlasy pred fúkanou.

150 ml 29,25 €

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na eshop.paulmitchell.cz