BURGER S PIKANT ŠPIRÁLOU

Pre všetkých milovníkov burgrov máme netradičný recept. Pikantné špirálovité klobásky na gril od Mecomu s obsahom mäsa 74% v kombinácii s rukolou, šampiónmi a gorgonzolou ste rozhodne ešte nejedli ale verte, že túto pochúťku si zamilujete.

Čas prípravy 20 minút.

Na 2-4 porcie budete potrebovať:

1 balenie Mecom Gril party klobásky pikant špirála

2 žemle

hrsť hnedých šampiňónov

1 cibuľa

2 PL hladkej múky

olej

2 PL gorgonzoly

2 PL BBQ omáčky

2 hrste rukoly

 

Postup

Žemle si rozkrojíme a ogrilujeme. Šampiňóny potrieme olivovým olejom, osolíme a ogrilujeme. Nakrájame na plátky. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké kolieska. Tie rozoberieme a obalíme v múke. Takto pripravenú cibuľu opražíme v oleji. Uložíme na servítku nech vsiakne olej a osolíme.

Klobásky ogrilujeme. Žemle si natrieme BBQ omáčkou. Uložíme rukolu, šampiňóny. Na vrch položíme klobásku a dozdobíme gorgonzolou a cibuľou. Dobrú chuť!

 

Súťaž:

Koľko percent mäsa obsahuje Mecom Gril party klobásky pitant špirála?