Nový rad špičkových multitoolov – Latherman FREE

Značka Leatherman uvádza na trh úplne novú sériu multitoolov s označením FREE. Viac ako 35 rokov vývoja a zdokonaľovania na základe spätných väzieb od užívateľov dali podnet na vznik novej unikátnej technológie. Magnetické poistky proti otvoreniu, ergonomický dizajn a jednoduchý prístup z vonkajšej strany multitoolu. Vďaka tomu všetkému sú nové multitooly Leatehrman ešte odolnejšie a praktickejšie. Prepracovaná dielňa zbalená do vrecka s dvadsaťpäťročnou zárukou – to sú nové multitooly Leatherman FREE.

Tím konštruktérov a inžinierov Leatherman využil 35 rokov skúseností a spätnú väzbu dlhoročných zákazníkov ako základ pre vývoj úplne nového produktu.

Všetky produkty vyrobené pod platformou FREE ponúkajú:

– prístup ku všetkým nástrojom zvonku bez nutnosti použitia nechtu
– vlastnú magnetickú architektúru zaisťujúcu plynulé otváranie
– nový systém zamykania, ktorý výrazne znižuje trenie spojené s novými elastomerovým pružinami, vďaka čomu je FREE ešte odolnejší
– dizajn s textúrou poskytujúci atraktívny dizajn a zároveň lepší a pohodlnejší úchop

Buď pripravený, buď FREE!

V rámci platformy FREE vznikli celkom tri nové série multitoolov Leatherman. Prvá P-séria, uvedená na trh v apríli 2019, je ľahkým, odolným a viacúčelovým nástrojom na báze klieští. Multitooly P2 a P4 sú vybavené 20 výkonnými nástrojmi, opláštenie sa vyznačuje textúrovaným ergonomickým dizajnom, vnútro je potom vybavený revolučnou magnetickou architektúrou, ktorá umožňuje ľahšie otváranie a zatváranie nástrojov. Všetky nástroje sú ľahko prístupné zvonku, teda pomocou jednej ruky.

Nástroje T2 a T4 zo série T, ktorá príde na pulty v júni 2019, majú osem až desať vysoko funkčných nástrojov v kompaktnom prevedení, vďaka čomu sú ideálne pre každodenné nosenie. Tieto vreckové nástroje sa tiež chvália textúrovaným dizajnom a inovatívnymi magnetickými poistkami.

Najužitočnejší nástroj je taký, ktorý máte stále po ruke

Tretia séria z radu FREE, tzv. K-séria, bude uvedená na trh v auguste 2019. Ide o kolekciu viacúčelových zatváracích nožov s vysoko kvalitnou oceľovou čepeľou o dĺžke 3,35 „. V dizajne sa odráža textúra, ktorá je podpisom novej éry Leatherman, navyše rovnako ako predchádzajúce série obsahuje patentované magnetické uzávery s prémiovou dizajnovou rukoväťou a osem ďalších nástrojov umiestnených v rukoväti.

Na multitooly sa vzťahuje tradičná záruka 25 rokov.

Viac informácií o nových multitoolochLeatherman FREE nájdete nawww.leatherman.sk.