Blond krásna ako slnko

Naši odborníci sa zhodujú na zlatom pravidle, ktoré platí, keď sa rozhodnete prejsť na blond odtieň. Je ním postupné zosvetľovanie z vášho existujúceho odtieňa. Len tak predídete poškodeniu vlasu. Akonáhle dosiahnete požadovaný odtieň, udržte si vlasy svetlé, žiarivé a krásne vďaka správnym produktom a týmto tipom:

Vyberte si správny šampón…

Pre udržanie a ochranu studených blond odtieňov odporúčame Platinum Blonde Shampoo ™. Jeho receptúra s fialovými farebnými pigmentmi bojuje proti nežiaducim žltkastým odtieňom a znovu rozžiari prírodne svetlé aj zosvetlené vlasy.

Ak patríte k milovníčkam teplejších odtieňov, potom voľte Forever Blonde® Shampoo.

Platinum Blonde Shampoo™

300 ml, 21,27 €

Forever Blonde® Shampoo

250 ml, 22,15 €

…a nezabudnite na kondicionér!

Forever Blonde® Conditioner vlasy hydratuje, regeneruje a dopraje im vďaka KerActive proteínom a oleosomom z bodliaka hebkosť.

Forever Blonde® Conditioner

200 ml, 25,42 €

Nenechajte svoje vlasy hladovať!

Ak nie ste prírodná blondína, znamená to, že sú vaše vlasy poškodené a extrémne smädné. Dodajte im mäkkosť a výživu vďaka každodennej leave-in starostlivosti s Forever Blonde® Dramatic Repair®.

Forever Blonde® Dramatic Repair®

150 ml, 25,42 €

Tip:

Pozor na vodu! Pred vstupom do mora alebo do bazénu použite váš obľúbený kondicionér, aby sa vytvorila bariéra medzi vašimi vlasmi a slanou vodou alebo chlórom. Akonáhle z vody vyjdete, opláchnite si vlasy čo najskôr, aby sa zbavili zvyškov soli a ďalších nečistôt.
Ak plávate pravidelne a vaše vlasy dostávajú nazelenalý nádych, na jeho odstránenie použite čistiaci šampón (Shampoo Three®).