Denim mánia roku 2018!

Denim bol a bude vždy veľkou súčasťou našich šatníkov a to sa nezmení ani v tomto roku.

Ak však chcete do svojho denim outfitu vniesť dávku nápaditosti, budete sa musieť pozrieť za bežnú kombináciu džínsov a trička a vymyslieť niečo oveľa viac originálnejšie. Pozrime sa spolu ako na to. 

Denim na denim

Pojem „double denim“ určite všetci dobre poznáme. Ide o kombináciu dvoch a viacerých denim kúskov v jednom outfite. V podstate hovorí o tom, že sa denimu netreba báť ani vo veľkom množstve. Kľudne môžete kombinovať rifľové šaty, bundičku a rozbiť to farebnými lodičkami či kabelkou.

Retro sa vracia

Rifľové sukne hlásia veľký comeback a tým sa nám otvára nespočetné množstvo štýlových kombinácii. Ak by ste si chceli zachovať nádych 80’ a 90‘ rokov, skombinujte rifľovú sukňu s maxi bielou košeľou alebo košeľou s pásikmi. Celý outfit nakoniec  doklepnite lodičkami. Zaujímavou by bola rozhodne aj kombinácia s trendy bikerkami.

Asymetria v outfite

Nevyvážené, zábavné a hravé.  Asymetrické strihy sú trendom aj čo sa týka denimovej módy . Na klasické skinny nohavice si oblečte maxi asymetrickú košeľu s predĺženou zadnou časťou. Veľmi obľúbenými sa stali aj rôznerifľové bundičky asymetrických strihov, s potlačou alebo popiskom. Čím bláznivejšia kombinácia, tým lepšie.

 

 

Galéria:
Twinset, Zanela.sk, cellbes.sk