Zdravé a vitálne Supertelo

„Nie je dôležité, kde ste dnes, ale kde chcete byť zajtra.“ Presne tým sa riadia Tina a Vlado Zlatošovci, autori knižnej novinky Supertelo, ktorá práve prichádza na pulty kníhkupectiev. Manželia sa desiatky rokov venujú ľuďom s nadváhou, pohybu a optimalizácii výživy a životosprávy. Svoje skúsenosti, vedomosti a konkrétne návody zhrnuli do knihy Supertelo, prvého komplexného manuálu slovenských autorov.

Vďaka ich radám a odporúčaniam získate návod na dosiahnutie zdravého, krásneho a vitálneho tela. Kniha vás naučí dosiahnuť optimálnu kondíciu bez pomoci trénera. Obsahuje pohybovú abecedu na cvičenie v pohodlí domova aj bez pomôcok, recepty na zdravé jedlá a mnoho iných užitočných a zaujímavých informácií. Vykročte v ústrety zdraviu s novou knihou Supertelo a staňte sa lepšou verziou samého seba. Kniha vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri, viac na www.fortunalibri.sk.

V zdravom tele zdravý duch

Tina Zlatoš TurnerováVlado Zlatoš – experti na optimálnu životosprávu, stravovanie a pohyb – učia ľudí, ako sa o seba správne starať podľa svojich možností a životných podmienok, s rešpektovaním povinností a záľub. Nemusíte meniť svoj život od základov, každý deň stačí urobiť malé, ale významné kroky. Cieľom je dosiahnuť vlastnú vnútornú spokojnosť. Knižná novinka Supertelo je komplexným návodom na pochopenie, ako funguje naše telo od biochémie cez psychológiu až po cvičenie. Obsahuje aj kapitolu pre ženy, ktorá rozoberá otázky o tehotenstve, celulitíde, estetických zákrokov a ženskú životnú silu ako takú. Okrem dôležitých rád a tipov, účinných cvikov a výživných receptov sa dozviete, ako sa vyhnúť chybám, jojo efektu a ako sa dopracovať k vysnívanej postave a zdravej štíhlosti, ktorá vydrží po zvyšok života. Kniha Supertelo vám pomôže postarať sa o seba z mentálnej a telesnej stránky najlepšie, ako sa len dá. Bude vám motiváciou, koučom a priateľom v jednom.