Logitech pridáva novú podporu pre CRAFT

Spoločnosť Logitech oznámila aktualizáciu obslužného softvéru pre svoju vlajkovú loď medzi klávesnicami. Aktualizácia umožní prepojenie unikátneho ovládača CROWN na klávesnici Logitech CRAFT s ďalšími aplikáciami, ako sú Adobe Lightroom Classic CC, Adobe Reader DC pre Windows, Preview a QuickTime pre Mac. Okrem toho uvolnil Logitech SDK balík pre vývojárov, ktorí tak môžu využiť príležitosť a rozšíriť možnosti klávesnice CRAFT pre svoje aplikácie.

Keď budete používať aplikáciu Adobe Lightroom Classic CC v spojení s klávesnicou CRAFT, môžete fotografie upravovať rýchlejšie, bez toho aby ste z nich museli spustiť oči. Stačí jemný dotyk na ovládači Crown a získate okamžite prístup k 11 rôznym nástrojom pre editáciu obrazu, ako je napríklad saturácia, kontrast, paleta farieb alebo tieňovanie. Nemusíte zložito myšou alebo dotykom hľadať ich posuvné ovládače. Kliknutím prepnete aktuálnu funkciu a plynulým otočením zmeníte hodnotu takto vybraného nástroja. Používanie ovládača Crown je intuitívne a efektívne.

Po aktualizácii obslužného softvéru pre ovládač Crown ho budete môcť použiť v týchto aplikáciách:

  • Adobe Reader DC pre Windows : Zoomovanie, prechod medzi stránkami a horizontálny posuv.
  • VLC Media Player pre Windows: Posun dopredu a späť pri sledovaní videa, alebo úprava hlasitosti.
  • Preview pre Mac : Zoomovanie, prechod medzi stránkami a horizontálne posúvanie.
  • Quicktime pre Mac : Posun dopredu a späť pri sledovaní videa, alebo úprava hlasitosti.
  • Safari pre Mac : Prepínanie medzi záložkami / panelmi.
  • Spotify pre Mac a Windows : Prehrávanie a pozastavenie hudby, zmena hlasitosti alebo prechod medzi skladbami.

SDK môžete získať na tejto adrese .

Aktualizácia softvéru je už k dispozícii v rámci aplikácie Logitech Options 6.8, ktorú je možné bezplatne stiahnuť na adrese logitech.com/options. Ďalšie informácie o klávesnici CRAFT môžete získať na adrese Logitech.com/CRAFT.