Veľká kvetinová revolúcia. Ako nosiť kvetinové vzory túto jar?

Ako sme videli v uliciach svetových metropol módy, kvetinové potlače hlásia opäť veľký návrat a to v úžasných prevedeniach. Či je to potlač, výšivka alebo ide o maľované vzory zdôrazňujúce ženskosť a jemnú romantiku, revolúcia kvetov je opäť TU.

Jemné kvetinové vzory

Romantické, nežné, ženské. Menšie kvetinové vzory na jasných, bledších odtieňoch budú IN aj tú to sezónu. Či už zvolíte šaty v pastelových farbách,  alebo bundičku vytvoríte tak svieži jarný outfit. Navyše ho vždy môžete nosiť v kontraste s tvrdšími materiálmi. Napríklad šaty v kombinácii s koženou bundou.

Inšpirácia zo 60‘ rokov

Rozdiel medzi týmto a predchádzajúcim trendom spočíva hlavne v tom, že kvetinové vzory sú naopak v žiarivých farbách na tmavom podklade. Nebojte sa kombinácie  veľkej potlače a sýtych farieb. Veľmi obľúbenými kúskami sú najmä maxi šaty a nohavice s názvom culotte.

Tropická potlač

Všetci, ktorý chcú posunúť kvetinový trend vo svojom šatníku o level vyššie by mali túto sezónu vyskúšať tropické vzory. Objavili sa  na prehliadkových mólach  počas New Yorského Fashion week-u ako čerstvý závan jari a leta. Kvety ibišteka, palmové listy, či listy Monstera sú tým pravým, odvážnym vzorom do vášho jarného šatníka.

 

 

 

Galéria: Cellbes, zanela.sk, Twinset