Umývačky riadu Miele Active

Uvažujete nad kúpou umývačky riadu?  Nákladov na spotrebu ani priestorových obmedzení sa už nemusíte obávať ani v prípade, že vaša domácnosť je menšia – či už počtom osôb alebo rozmermi. Značka  Miele ponúka modely so šírkou 45 cm, ktoré za veľkými spotrebičmi v ničom nezaostávajú. Vyznačujú sa vysokým výkonom, nízkou spotrebou a patentovanými riešeniami, ktoré oslovia aj tých najnáročnejších.

Vysoký výkon pri minimálnej spotrebe

Umývačky riadu Miele Active so šírkou 45 centimetrov vynikajú kompaktnými rozmermi, ktoré však nijako nelimitujú ich výkon. Vďaka funkcii QuickPowerWash umyjú a vysušia bežne znečistený riad už za 58 minút. S programom Automatika dosahujú umývačky Miele najlepšie výsledky umývania pri spotrebe vody od 6 litrov. Zaručená je aj vysoká hospodárnosť energie – prístroje sú zaradené v triede energetickej účinnosti až A+++. Navyše, počas umývania a sušenia nie je umývačku takmer vôbec počuť.

Atraktívna výbava

V základnej ponuke radu Active nechýba praktická príborová zásuvka. Všetky príbory sú uložené samostatne, čím je zaručená ich perfektná čistota a vysušenie. Praktické košové vybavenie ponúka miesto až pre 9 jedálenských súprav. O starostlivé a zároveň šetrné umytie pohárov sa postará technológia Perfect GlassCare. Dokonale suchý riad zabezpečuje patentovaná funkcia Miele AutoOpen sušenie. Na konci programu sa automaticky otvoria dvierka, vypustí sa vlhká para a dovnútra prúdi čerstvý vzduch.