Šaty ktoré môžete nosiť aj v zime. Vyskúšajte moderný úplet.

Elegantné a zároveň ležérne. Svetrové a úpletové šaty sú módnym hitom pre zimné dni. Chladné rána nám teraz často diktujú čo si môžeme a naopak , čo si nemôžeme obliecť. Odpoveďou sú úpletové šaty, ktoré zahrejú a sú zároveň štýlovým kúskom vo vašom šatníku. Siahnuť môžete po klasických farbách ako je čierna, hnedá či sivá, alebo po farebnejších, odvážnejších kúskoch, ktoré sa perfektne kombinujú aj s iným oblečením.

Jednofarebná klasika

Vsaďte na klasiku v podobe čiernych alebo tmavomodrých úpletových šiat, dolaďte k nim silonky alebo poprípade podkolienky. Svoj výber môžete doplniť vhodnými čižmami na opätku, kotníkovými čižmami alebo lodičkami. Nezabúdajte ani na doplnky. Jednofarebné šaty krásne doladíte jednoduchým, dlhším náhrdelníkom. Navyše, čierne šaty sú nadčasovým módnym kúskom. Sú vhodné do práce a aj na voľný čas.

Štýlový streetstyle

Pokiaľ vás láka  skúsiť odvážne kombinácie zo svetových ulíc, takzvaný streetstyle, skúste veľmi obľúbené vrstvenie. Pod úpletové šaty si oblečte napríklad dlhú plisovanú sukňu alebo džínsy a outfit doplňte motorkárskymi čižmami. Nebojte sa ani kombinácie rôznej potlače, nápisy a vzory.

Zima nie je nudná, tak rozhodne nezabudnite ani na farby.  Veľmi trendy sú aj šaty vo fialovej, bordovej a zelenej farbe. Dobre sa kombinujú aj s čiernou koženkou alebo obľúbenou rifľovou bundou.

 

 

 

Fotografie: Cellbes.sk, Twinset, Engelsrufer-Anjelské zvončeky