Expert ZOSVETLOVAČ

Dokonalé zosvetlenie: Blond vlasy sú definíciou krásy pre mnohé ženy. Pravidelné zosvetlovanie však môže ich vlasy značne oslabiť. Nové zosvetlovače z radu Color Expert od Schwarzkopf s inovatívnou technológiou OMEGAPLEX® chránia vlasové vlákna pred poškodením tak, že posilňujú ich mikroväzby pred, počas a po procese zosvetlenia – pre viditeľne lepšiu kvalitu vlasov.* Vašim vlasom nielenže dodávajú nádherné a bohaté odtiene blond farieb, ale zároveň ich zosvetľujú až o deväť odtieňov.

Zdravo vyzerajúce, žiarivé a objemné blond vlasy vyžadujú veľa starostlivosti. To platí najmä pre ženy, ktoré podstupujú zosvetľovanie vlasov pravidelne. Farebné zosvetlovače Color Expert vďaka technológii OMEGAPLEX® vašim vlasom zaistia nielen žiarivé blond farby, ale aj ochranu proti poškodeniu a lámaniu. OMEGAPLEX® totižto chráni vlasové vlákna pred poškodením počas procesu zosvetlenia a následne posilňuje ich vnútornú štruktúru, čím zabraňuje poškodeniu vlasov až o 80 %.* Farebné zosvetľovače zároveň neutralizujú žlté tóny vlasov – pre dosiahnutie čistého blond vzhľadu vlasov. Sú k dispozícii v dvoch variantách: L8 pre zosvetlenie až o 8 odtieňov a L9  zosvetlí vaše vlasy až o 9 odtieňov.

Technológia OMEGAPLEX® prináša túto ideálnu starostlivosť o farbu a kvalitu vlasov priamo k vám domov. Sérum proti lámavosti (č. 1) udržuje vlasy pevné vo vnútri už počas procesu zosvetlenia. Po zosvetlení ochranná regeneračná výplň (č. 2) chráni štruktúru a kvalitu vlasov. Kondicionér proti nežiaducim žltým tónom (č. 3) napokon zaisťuje dosiahnutie dokonalej blond farby.

Výsledok je pôsobivý: Color Expert s technológiou OMEGAPLEX® znižuje lámavosť vlasov až o 80 %*, uľahčuje rozčesávanie vlasov, viditeľne zlepšuje kvalitu vlasov* a udržuje intenzitu farby celé týždne.