Limitovaná edícia Persil – postará sa o váš letný šatník

Leto je výnimočné obdobie, keď sa dovolenkové dni striedajú s pracovnými a znásobuje sa počet chvíľ s najbližšími. Najmä naši najmenší si nevedia predstaviť horúce voľné dni bez behania po ihrisku, lozenia po stromoch či vychutnávania si obľúbenej zmrzliny a šťavnatého ovocia. Aby letné spomienky nezostali aj na oblečení, zaobstarajte si nový Persil Summer Stains Collection. 

Limitovaná edícia Persil gélu sa nielenže postará o dokonalú čistotu, ale oblečenie zanechá aj príjemne voňavé a svieže. Persil Summer Stains Collection prevonia váš šatník  dlhotrvajúcou letnou vôňou.

Okrem toho, nový Persil si hravo poradí s typickými letnými škvrnami, napríklad od trávy, zmrzliny či ovocia. Tajomstvo úspechu sa ukrýva v špeciálnej receptúre plnej účinných enzýmov. Vychutnajte si letné chvíle naplno a bez obáv, že si zničíte obľúbené kúsky oblečenia.

Persil Summer Stains Collection je k dispozícii v balení s 20, 40, 50 a 70 pracími dávkami. Odporúčaná maloobchodná cena pre balenie s 20 pracími dávkami je 5,59 Eur.