Vector 4Seasons Gen-2 sú voľbou popredných výrobcov automobilov

Vďaka štyridsiatim rokom výskumu, vývoja a inovácií spoločnosti Goodyear v oblasti celoročných pneumatík homologizoval jej nové a mnohokrát ocenené¹ celoročné pneumatiky Vector 4Seasons Gen-2 už celý rad popredných výrobcov automobilov. Celkom už boli schválené pre 54 vozidiel na 27 platformách výrobcov ako Audi, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Renault, Seat, Škoda, Smart a Volkswagen.

Od polovice sedemdesiatych rokov je spoločnosť Goodyear najdôležitejším výrobcom celoročných pneumatík, ktoré sú v celom odbore jedným z najrýchlejšie rastúcich segmentov. Vodiči stále viac hľadajú spoľahlivé pneumatiky, ktoré by im ponúkli vynikajúcu výkonnosť a zbavili ich starostí pri akýchkoľvek klimatických podmienkach počas celého roka.

Prvotriednu kvalitu a výkonnosť pneumatík Vector 4Seasons Gen-2 potvrdzujú tiež nezávislé testy celoročných pneumatík renomovaných automobilových časopisov ako napríklad Auto-Bild, Auto Express a Auto, Motor und Sport1. Pneumatiky sú povestné vďaka svojej vynikajúcej priľnavosti na mokrých i suchých vozovkách, skvelej ovládateľnosti na snehu a výbornej hodnote valivého odporu.

„Sme veľmi hrdí na to, že pre popredných výrobcov automobilov sú Vector 4Season Gen-2 v posledných dvoch rokoch pri výbere celoročných pneumatík najlepšou voľbou,“ povedal Nick Harley, výkonný riaditeľ spoločnosti Goodyear pre originálnu výbavu osobných vozidiel v regióne Európa, Blízky východ a Afrika. „Celoročné pneumatiky čoraz viac obľúbenejšie a Goodyear Vector 4Season Gen-2 s ich pokročilou konštrukciou a technológiou ponúkajú vysokú kvalitu vodičom, ktorí chcú, aby na ich vozidle boli pneumatiky výkonné skutočne po celý rok.“