- Doteraz nevypovedaný príbeh milovaného tímu
- Grapefruit & Hops – Becherovka rozširuje ponuku likérov o novinku s príchuťou grepu a chmeľu
- Becherovka vstupuje do novej éry. Na trh uvádza 7x destilovanú vodku
- Novinky pre krásu od Marionnaud
- Nechajte slnko vstúpiť do vášho života. S náramkami KUTA by Dara, budete žiariť energiou oceánu.
Obedové stravovanie na vyššej úrovni!

Spoločnosť Bencik Culinary Group predstavuje nový koncept stravovania! Obederia nie je len obyčajnou kantínou, ale miestom, kde sa spája rýchlosť a jednoduchosť pracovného obeda s kvalitou a čerstvosťou dobrej reštaurácie. Zamestnanci spoločnosti Johnson Controls si tak môžu vychutnať okrem praktického menu aj jedlá pripravené na objednávku.
Pracovné obedy už nikdy nebudú nudné a bez chuti! Novootvorená prevádzka Obederia je unikátnym konceptom, ktorým dlhoročný gastronóm Pavol Benčík obohatil svoju sieť reštaurácií. V netradičnej kantíne sa nachádza aj časť Live Cooking, v ktorej vám kuchári pripravia jedlo podľa vášho želania. Či už sú to čerstvé domáce cestoviny, horúca pizza priamo z pece, špeciality ázijskej kuchyne alebo výdatné chuťovky z grilu. Okrem toho ponúka aj vlastnú kaviareň s talianskym espressom, delikátnymi zákuskami a možnosťou posedieť si v nej už hneď z rána.
Obederia je doposiaľ najväčšou prevádzkou gastronomickej spoločnosti Bencik Culinary Group. Moderne zariadený priestor je ladený v príjemnej farebnosti, líniovo čistý a najmä prehľadný z hľadiska orientácie pre zákazníkov. V interiéri sú použité prírodné materiály a celkový dojem priestoru pôsobí útulne. Kantína má kapacitu až 420 miest na sedenie s celkovou rozlohou 1 100 m2. Vďaka tomu sa Obederia zaradila medzi najväčšie reštaurácie v Bratislave. Kantína je zatiaľ dostupná len pre zamestnancov spoločnosti Johnson Controls. O realizáciu projektu sa postaralo architektonické štúdio Winwin a kreatívny koncept pochádza z dielne Pekne & Dobre, čiže od Martina Bajaníka.