JBL Inspire 500 s novou technológiou TwistLock

Aktivita determinuje život, no prečo si účelovú aktivitu nespríjemniť počúvaním hudby? Na ich vývoji sa podieľali športovci a je to vidieť (a cítiť). S normálnymi slúchadlami sa počas behu obávate o to, z ktorého ucha a kedy vám vypadne jedno z nich.

S novou technológiou zaistenia TwistLockTM sa však môžete naplno venovať cvičeniu, pretože vďaka ergonomicky tvarovaným nástavcom do uší, už nehrozí, že by ste si ich museli stále vtláčať naspäť. Okrem toho sa aj veľmi komfortne nosia, pretože silikónové nástavce nikdy a nikde netlačia, keďže sa prispôsobia tvarom vášho ucha. Pre športovo založených ľudí je najpodstatnejšia informácia, že nemajú žiadne zbytočné káble. Stačí ich len nabiť a spárovať s telefónom, potom ste pripravený a môžete vyraziť do prírody či posilňovne.

Máte osem hodín, než sa vybije baterka. Počas nich si poriadne užijete kvalitného zvuku z 15,4 milimetrových meničov, a nemusíte sa báť ani zmien počasia. Sú odolné voči pôsobeniu vody, ale aj potu, ktorý sa vytvára počas cvičenia na každom z nás. Ženy sa istotne potešia z faktu, že sa vyrába aj verzia so zmenšenými meničmi, ktoré dokonale „sadnú“ do ich menších uší, keďže ich majú podľa meraní v priemere o niečo menšie. Viac sa dozviete na www.jbl.sk. Predávajú sa za veľmi príjemnú cenu 59,90 €.