Malý nezničiteľný Ultimate Ears WONDERBOOM

Spoznajte najnovší prírastok do rodiny prenosných, skutočne vodotesných reproduktorov Ultimate Ears, ktoré so sebou môžete vziať kamkoľvek. Nový malý reproduktor Ultimate Ears WONDERBOOM™, s Bluetooth pripojením, má značnú osobitosť a prekvapivo mohutný zvuk. Prenášanie reproduktoru WONDERBOOM je jednoduché, ale ešte podstatnejšia je nekompromisná kvalita zvuku, ktorý je čistý, ostrý, s mohutnými basmi a navyše reproduktor vydrží hrať naozaj dlho. Reproduktory WONDERBOOM sú k dispozícii v šiestich sviežich farebných prevedeniach: Stone (sívá), Phantom (čierna), Fireball (červená), SubZero (modrá), Cashmere (ružová) a Lilac (fialová).


Reproduktor WONDERBOOM je vytvorený pre tých, čo milujú hudbu, sú stále pripojení, cestujú a chcú mať svoju hudbu so sebou hneď od prebudenia až do chvíle kedy sa ukladajú k spánku. Súčasne chcú, aby technológie, ktoré používajú, boli intuitívne a ladili tak so spontánnym duchom ich životného štýlu. WONDERBOOM je jednoducho o hudbe – žiadne zmätky, žiadne problémy. Je to reproduktor postavený na jednoduchosti a mohutnom zvuku. Zapnúť, spárovať, začať prehrávať. Chcete viac? Tlačidlo UE v hornej časti reproduktoru vám umožní spúšťať prehrávanie, pozastaviť ho, preskakovať skladby – a tiež pripojiť dva reproduktory WONDERBOOM do sterea, aby ste mali dvojnásobnú zábavu.

Vďaka reproduktoru WONDERBOOM môžete hudbu oslobodiť z útrob vášho telefónu a užívať si ju všade, kde má znieť a riadne nahlas. Streamujte a zdieľajte svoju hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s reproduktormi WONDERBOOM – nech už máte party pri bazéne, chystáte sa stráviť noc vonku s priateľmi, alebo musíte prežiť ten zablatený alebo uprášený letný festival. Keď zmokne, žiadny problém. Keď sa zašpiní, opláchnite ho.

„Nenechajte sa zmýliť jeho veľkosťou ani cenou: táto malá kráska je súčasne i veľké zviera,“ povedala Charlotte Johs, generálna riaditeľka spoločnosti Ultimate Ears. „Wonderboom je malý, super ľahko prenosný Bluetooth reproduktor s prekvapivo mohutným zvukom. A rovnako ako ostatní členovia rodiny produktov Ultimate Ears je prakticky nezničiteľný.“

Rovnako ako jeho súrodenci Ultimate Ears BOOM 2 a Ultimate Ears MEGABOOM, ktorí už získali mnohé ocenenia, poskytuje aj Wonderboom čistý a zreteľný zvuk v poli 360 stupňov s vyváženými basmi, ktoré vás pohltia. Naviac je aj odolný voči pádu z výšky až meter a pol. Reproduktor Wonderboom sa môže pochváliť výdržou batérie až 10 hodín a dosahom Bluetooth pripojenia do 30 metrov. Wonderboom je skutočne vodovzdorný a nemusíte sa o neho báť: má triedu ochranného krytia IPX7 (takže môže byť ponorený do hĺbky jedného metra až po dobu 30 minút), vie plávať na hladine a v hornej časti má závesné očko, takže ho ľahko pripnete na akúkoľvek tašku. Rozbehnite to s reproduktorom WONDERBOOM na bicykli, pripnite si ho na batoh alebo ho bez veľkého rozmýšľania hoďte do zátoky. S novým WONDERBOOMom vám už neunikne ani nota. Žite pre zábavu, nie pre komplikované funkcie.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že reproduktor Ultimate Ears WONDERBOOM bude k dispozícii v Českej republike a na Slovensku prostredníctvom e-shopu Alza od apríla 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99.99€. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese wwww.ultimateears.com alebo sa s nami spojte na Instagrame.