Už o pár dní nás čaká jedinečná barmanská šou na Dunaji

Dlhoočakávané vyvrcholenie prestížnej súťaže Národné Finále Heineken Star Serve je tu! Už tento štvrtok, 22. septembra 2016, si v atraktívnom bratislavskom priestore na Dunaji v River´s clube zmeria svoje sily vo veľkom finále 16 profesionálov spoza barových pultov. Umenie a zručnosť finalistov v čapovaní piva Heineken bude hodnotiť odborná porota, ktorej členom bude aj globálny sládok spoločnosti HEINEKEN Willem van Waesberghe priamo z Amsterdamu. O nezabudnuteľnú atmosféru večera sa postará aj svetoznámy DJ Rosh, ktorý do Bratislavy prinesie pravú holandskú párty v štýle „One night in Amsterdam“.

V rámci prestížnej barmanskej šou na Dunaji sa predstaví 11 barmanov a 5 barmaniek z rôznych kútov Slovenska. Predpokladom zisku prestížneho titulu Majster čapovania piva bude dokonalé zvládnutie 5 krokov HEINEKEN Star Serve rituálu. Za úspechom v súťaži sa však ukrýva oveľa viac. Aby si barmani získali pozornosť odbornej poroty a stali sa hviezdou čapovania musia okrem dokonalej zručnosti predviesť individuálnu kreativitu pri podávaní piva. Tá je totiž elixírom dokonalosti a pomyselným jazýčkom na miske váh, ktoré napokon rozhodnú o absolútnom víťazovi.

O Majstrovi v čapovaní piva rozhodne päťčlenná odborná porota zložená z top špecialistov vo svojom odbore. Hviezdnu porotu bude tvoriť Willem van Waesberghe, hlavný sládok spoločnosti HEINEKEN priamo z Amsterdamu. Muž, ktorý je zodpovedný za kvalitu a pivovarnícke majstrovstvo pri výrobe piva a cideru v spoločnosti HEINEKEN na celom svete. Ďalším vzácnym členom poroty je skúsený odborník v barmanskej „branži“ – Tomáš Holec, ktorý pôsobí ako bar executive spoločnosti Medusa Group, v ktorej sa stará o kompletný barový produkt, vedie a školí stovky barmanov a barbackov. Odbornú porotu budú v neposlednom rade tvoriť zástupcovia spoločnosti HEINEKEN Slovensko – marketingový riaditeľ David Zappe, Horeca Development Manager Monika Kottmanová a Sales Manager pre Horeca segment Rastislav Šimo.

V úlohe moderátora finálového večera sa predstaví speaker Európy 2 Matúš Krnčok, ktorý sa postará o nezabudnuteľnú atmosféru barmanskej šou. Národné Finále Heineken Star Serve vyvrcholí pravou holandskou párty, ktorú do Bratislavy prinesie svetoznámy DJ Rosh. Tento holandský umelec, ktorý má korene v latinskoamerickom Suriname, sa preslávil produkciou elektrizujúcich tanečných párty v štýle známom ako „dirty Dutch“. Hostia a finalisti sa tak môžu tešiť na jeho svetoznámy projekt „One night in Amsterdam“.

Pre víťaza je okrem titulu najlepšieho barmana v čapovaní a servírovaní piva Heineken  na Slovensku pripravená atraktívna finančná odmena v hodnote 2 000 EUR. Zaujímavé finančné výhry sú pripravené aj pre ďalších finalistov. Pre druhé miesto je pripravená cena 1500 EUR a tretí barman v súťaži si odnesie 1 000 EUR. Finálová trojica získa navyše aj poukaz pre svoj podnik na nákup tovaru z portfólia spoločnosti HEINEKEN Slovensko v hodnotách:1 000 EUR (1. miesto), 800 EUR (2. miesto) a 500 EUR (3. miesto).