Zendium, najdôveryhodnejšia značka škandinávskych zubárov*, dostupná za extra prázdninovú cenu

Zendium sa stalo v prieskume medzi dentistami z Dánska, Švédska a Nórska najdôveryhodnejšou značkou v segmente ústnej hygieny. Teraz môžu všetci záujemcovia vyskúšať benefity zubnej pasty Zendium s obsahom enzýmov a proteínov vďaka špeciálnej akcii za extra zvýhodnené ceny.

Ponuka trvá do 12. augusta a značka v rámci nej zákazníkom, ktorí by s jej akčnými produktmi neboli spokojní, garantuje vrátenie peňazí. Viac informácií je k dispozícii na: http://www.zendium.sk/akcia, kde možno zubné pasty, kefky a ústnu vodu Zendium zakúpiť priamo online.

Zendium za extra ceny a s garanciou

Aktuálna špeciálna ponuka značky Zendium umožňuje zakúpiť všetky produkty z jej portfólia za zvýhodnené ceny, navyše s garanciou vrátenia peňazí. Zákazníkom, ktorým očakávania zubné pasty, kefky či ústna voda Zendium zakúpené v akcii medzi 1. júlom a 12. augustom nesplní, garantuje vrátenie peňazí. Pravidlá kampane aj online nákup produktov Zendium záujemcom sprostredkuje webová stránka http://www.zendium.sk/akcie.

Pasta s obsahom enzýmov a proteínov so škandinávskou tradíciou

Škandinávska oddanosť starostlivosti o dentálne zdravie je rešpektovaná po celom svete. Značka Zendium má v severských krajinách dlhú a ustálenú tradíciu. Už od roku 1980 sa Zendium v Škandinávii zameralo na získavanie skúseností a výskum medzi zubnými špecialistami. Môže zubná pasta podporiť obranyschopnosť úst? Byť zároveň jemná, ale pritom sa účinne starať o ústnu dutinu bez toho, aby dráždila jedinca s citlivými ú150108_Zen_PackShot_Group3stami? Zubná pasta Zendium prináša komplexné riešenie pre všetkých vďaka svojmu zloženiu, ktoré pomáha chrániť ústnu dutinu prirodzeným spôsobom. Produkty značky Zendium totiž obsahujú enzýmy a proteíny, ktoré pôsobia v súlade s prirodzeným zložením ľudských slín. Portfólio zahŕňa štyri zubné pasty poskytujúce expertnú starostlivosť dospelým, jednu pastu určenú deťom od jedného roku, jednu pastu určenú deťom od siedmich rokov, ústnu vodu a aj tri typy ergonomických zubných kefiek.