Samsung prichádza s novým náramkom Gear Fit2 a bezdrôtovými slúchadlami Gear IconX.

Spoločnosť Samsung rozširuje ponuku nositeľných zariadení o športový náramok Gear Fit2 a o bezdrôtové slúchadlá Gear IconX. Novinky majú vstavané GPS aj samostatný hudobný prehrávač. Pomáhajú tak získavať skvelé zážitky z cvičenia.

Fitnes náramok Samsung Gear Fit2 má vo výbave GPS a senzor pulznej frekvencie, takže poskytuje presné a podrobné informácie o priebehu cvičenia a nameraných hodnotách. Zároveň užívateľ získava okamžitú spätnú väzbu o tréningu. Bezdrôtové slúchadlá Samsung Gear IconX poskytujú spätnú väzbu pri behaní. Obe novinky pomáhajú používateľom na rôznej úrovni zdatnosti, či už trénujú na maratón alebo pri každodenných prechádzkach.

Náramok Samsung Gear Fit2: Pokročilé funkcie pre fitnes:

  • Ergonomický, elegantný a štíhly dizajn pre pohodlné každodenné použitie.
  • Zakrivený Super AMOLED displej (farebný) s vysokým rozlíšením pre jednoduché monitorovanie cvičenia alebo čítanie správ a odpovedanie na textové notifikácie.fagtr
  • Vstavaná GPS navigácia a senzor pulznej frekvencie pre presné dáta o akejkoľvek aktivite podľa vášho životného štýlu.
  • S funkciou Auto Activity Tracking nemusia užívatelia aktivovať fitnes náramok manuálne, stačí sa dať do behu, chôdze, jazdy na bicykli alebo cvičenia na posilňovacích strojoch.
  • Jednoduchý prenos dát o cvičení medzi aplikáciou S Health a ďalšími fitnes aplikáciami. Funkcia Step Challenges umožňuje vzájomné súperenie s priateľmi.
  • Náramok slúži ako hudobný prehrávač, takže užívatelia nepotrebujú počas cvičenia mobilné zariadenie.

Slúchadlá Samsung Gear IconX:

Zážitky bez obmedzeni 

  • Nosenie slúchadiel je jednoduché, bezpečné a pohodlné vďaka trom rôznym veľkostiam ušných nástavcov a trom typom vonkajšieho prevedenia. Slúchadlá je možné aktivovať jednoduchým vložením do uší.
  • Sledovanie dát o kondícii, ako je vzdialenosť, rýchlosť, doba trvania, srdcová frekvencia a spálené kalórie. Jednoduchá synchronizácia s aplikáciou S Health.
  • Funkcia Voice Guide poskytuje okamžitú hlasovú spätnú väzbu na tréning a poskytuje výnimočné zážitky pri počúvaní hudby.
  • Vďaka funkcii Bluetooth a vnútornej pamäti, ktorá pojme až 1 000 skladieb vo formáte MP3, môžu užívatelia ovládať playlist jednoducho dotykom alebo pohybom prsta po slúchadle.Fitnes náramok Samsung Gear Fit2 bude na Slovensku k dispozícii v polovici júna za 189 € s DPH. Slúchadlá Gear IconX sa dostanú do predaja od tretieho štvrťroku 2016 za 219 € s DPH.