Nová kolekcia Quick – Step PULSE je podlahou budúcnosti.

Táto luxusná kolekcia vinylových podláh s netradičným realistickým vzhľadom vďaka revolučnému výrobnému postupu dnes predstavuje najpraktickejšie dizajnové riešenie podláh na trhu. Sú odolné voči opotrebovaniu, vodotesné, teplé, absorbujú hluk, sú rovnako atraktívne ako drevo a vyrábajú sa bez použitia ftalátov.

Z hľadiska estetiky sú stále veľkými priaznivcami drevených podláh. Tepelný materiál je príťažlivý pre všetkých, avšak požiadavky, ktoré sú v dnešnej dobe kladené na podlahy zďaleka nevystihuje len ich vzhľad. Čo sa týka pohodlia a praktickosti, očakávania sú vyššie než kedykoľvek predtým. Preto spoločnosť Quick-Step vyvinula novú generáciu vinylových podláh, ktoré vyhovujú nielen praktickým požiadavkám, ale sú aj esteticky príťažlivé.

SKUTOČNOSŤ

I keď stále dávame prednosť autentickým materiálom, zaznamenali sme nový trend. Napodobeniny sa pohodlne uvelebili medzi mnohými, plne akceptovanými, často viditeľnými a dokonca aj štýlovými alternatívami.

Moderné technológie umožňujú realistické napodobenie veľmi subtílnych, drahých či ťažko spracovateľných materiálov, navyše s praktickými vlastnosťami, o ktorých sa nám predtým ani nesnívalo. Dizajnérom umožňuje pracovať s materiálmi úplne novými spôsobmi, ktoré by napríklad so skutočným drevom neboli možné. Skvelým príklad je podlaha Quick-Step Laminate Impressive – obhorené kusy podlahy so vzorom do čierna opáleného dreva, ktoré by na skutočnom materiáli nebolo vôbec možné vytvoriť!

LADIACA ŠTRUKTÚRA DREVA 

Spoločnosť si uvedomuje množstvo možností, ktoré tento trend prináša už pomerne dlhú dobu a jej návrhársky tím sa už nenecháva zväzovať žiadnymi obmedzeniami.

Nový výrobný závod otvorený v roku 2015 povznáša tvorbu atraktívnych napodobenín na vyššiu úroveň. Vyrába sa tu nová kolekcia podláh Pulse: vinylové podlahy zo širokej škály drevených vzorov s ladiacou štruktúrou. Mimoriadne dlhé a široké kusy podlahy obsahujú obrovské množstvo variácií štruktúry dreva, ktoré vytvárajú vizuálny dojem skutočnej drevenej podlahy a ladiaca štruktúra prispieva k autentickému vzhľadu a pocitu skutočného dreva.

NOVÁ TRENDOVÁ KOLEKCIA

Nová kolekcia Pulse predstavuje 20 vzorov, ktoré zodpovedajú najnovším trendom v úprave interiéru. Obľúbeným vzorom podláh ostáva dub, ale vďaka vlne škandinávskeho dizajnu si už dnes nedokážeme predstaviť interiér bez borovice. V ponuke sú aj hladké dubové kusy podláh, ktoré vytvárajú utešený dojem vyváženosti a úsporného dizajnu, ako napríklad svetlý vzor Quick-Step Pure blush oak: ideálny základ škandinávskeho interiéru.

Na druhej strane Quick – Step ponúka nedokonalé povrchové úpravy ako napríklad hrubá vinylová podlaha Sundown pine, je vhodná najmä do industriálnych ateliérových bytov či vidieckych interiérov. Drevo so zrelým vzhľadom je veľmi žiadané, pretože v našich domovoch sú čoraz dôležitejšie história a osobitosť.