Zažite deň detí netradične Pod Karpatmi sa predvedie nezvyčajné vzdušné divadlo.

Poslednú májovú sobotu si budete môcť vychutnať skutočne netradične. Neďaleko vinárskeho mestečka Modra, uprostred romantických Karpát, sa odohrá veľkolepé vzdušné divadlo. Letisko Dubová sa už po tretíkrát stane dejiskom obľúbených súbojov vo vzduchu, prehliadky leteckých skvostov, či historických lietadiel.

Deň plný zábavy a dobrodružstva si pre vás pripravili v sobotu 28. mája v čase od 9:00 do 16:00 v malebnej obci Dubová. Miestne letisko ponúka nefalšovaný pohľad na miestu prírodu a jej krásy. Asi aj preto sa stalo dejiskom obľúbenej jarnej akcie „Letecký deň Dubová“, ktorú si chodia vychutnať rodiny s deťmi nielen z blízkeho okolia, ale aj z celého Slovenska a zahraničia.

Piknik v tráve, veselá hudba, trhovníci a samozrejme lietadlá. Zaujímavá letecká prehliadka, prelet vládneho špeciálu TU-154, či známych lietadiel MIG 29. Dych sa vám iste zatají pri jedinečnej šou, ktorú predvedie majster sveta v leteckej akrobacii, Zoltán Veres. Aj to sú vychytávky tohto ročníka.

Okrem iného sa malý i veľký nadšenci lietania môžu tešiť na spoločné letové ukážky vírnikov a vrtuľníka BELL 206, letové ukážky ultraľahkých lietadiel, letové ukážky vrtuľníkov MI-17 a BELL 429. Štipku riadnej drámy predvedú i špeciálne jednotky MV SR, pri niekoľkých ukážkach zásahov, ale aj letové ukážky skupiny Retro Sky Team a simuláciu vzdušných súbojov.

Nenechajte si ujsť podujatie plné netradičných zážitkov na leteckom dni v Dubovej.

Viac inoformácií: www.leteckydendubova.sk