Zatočte so škvrnami a nechajte sa obklopiť intenzívnymi vôňami!

Svetoznámy expert na pranie, obľúbená značka pracích prípravkov Surf, z ktorých sa môžu spotrebitelia tešiť už v niektorých krajinách Európy, v Latinskej Amerike, Ázii, Austrálii aj Afrike, sa teraz dostáva aj na slovenský trh.

K dispozícii bude vo všetkých variantoch – ako klasický prášok na pranie, tekutý gél alebo vo forme moderných kapsúl. Ak chcete skvele odstrániť nečistoty a navyše dodať vašej bielizni podmanivú a dlhotrvajúcu vôňu, pri najbližšej príležitosti Surf vyskúšajte! Nájdete ho vo väčšine obchodných reťazcov a v drogériách po celom Slovensku.

Surf pristupuje k praniu bielizne inak. Prostredníctvom veselého maskota Surfíka, ktorý vznikol z mydlovej peny, prináša do každodenného života viac radosti a potešenia.

Surf Color, teda ružový variant Tropical Lily & Ylang Ylang a fialový variant Iris & Spring Rose, sú určené pre farebnú bielizeň. Oba druhy skvele odstraňujú nečistoty a navyše chránia intenzitu farieb vašich módnych kúskov. Vôňa prípravkov na pranie v ružovom balení je inšpirovaná podmanivými kvetinovými tónmi, fialový rad sa naopak pýši okúzľujúcou korenitou arómou. Pre žiarivo bielu bielizeň je potom určený variant Surf White v svetlo modrom balení. Vôňa Orchid & Jasmine si vás získa vďaka svojim intenzívnym ale napriek tomu nevtieravým ovocným podtónom. Obsahuje zložky, ktoré vašu bielizeň doslova rozžiaria.