Synology® uvádza na trh DiskStation DS916+.

Štvoršachtový NAS server navrhnutý pre potreby profesionálov a rýchlo rastúcich firiem je tu. Poháňaný štvorjadrovým procesorom poskytuje DS916+ vysoký výpočtový a šifrovací výkon. Zároveň je možné ho ľahko rozšíriť na kapacitu 9 pevných diskov, čo prináša ľahkú flexibilitu v prípade rýchlo rastúcich potrieb firemných používateľov.

Využíva operačný systém DSM (DiskStation Manager) s mnohými všestrannými prídavnými balíčkami a používatelia tak môžu využiť jednoduchú synchronizáciu dát a ich ďalšie zdieľanie či nástroje pre prácu v tímoch a hladkú obnovu po havárii.

Prináša mimoriadny výkon v podobe prenosových rýchlostí cez 225 MB/s pri čítaní a 221 MB/s pri zápise. Rýchlosti pri šifrovanom prenose sú navyše veľmi porovnateľné a to 225 MB/s pri čítaní a 209 MB/s pri zápise. Je dostupný v dvoch variantoch a to s 2 GB a 8 GB RAM, pričom variant s 8 GB RAM je vhodný najmä pri využití virtualizácie DSM.

Bolo navrhnuté pre rýchlo rastúce firmy, aby čelil ich neustále sa zvyšujúcim nárokom na úložné riešenie a vypĺňa medzeru medzi drahými firemnými riešeniami a úložiskami určenými pred domáceho používateľa, ktoré nemajú dostatočný výkon pre firemné využitie.

Využíva DSM (DiskStation Manager), intuitívny operačný systém, ktorý poskytuje širokú paletu aplikácií pre lepšiu produktivitu vašej práce, ale taktiež úplne nový zážitok z multimédií.

S DSM môžete ľahko synchronizovať súbory medzi rôznymi zariadeniami a cloudovými službami, prehrávať multimédia na DLNA televízoroch či cez AirPlay® a Chromecast™ zariadenia, ale taktiež vytvoriť domáci monitorovací systém. Synology bolo ocenené vyznamenaním „PC Mag Business Choice Award“ 4 roky za sebou a získalo najvyššie hodnotenie v každom parametre testu vrátane spoľahlivosti, celkovej spokojnosti, hodnoty a pravdepodobnosti odporúčania.

Pre viac informácií navštívte https://www.synology.com/products/DS916+