Čistite umývačku riadu úsporne.

Musíte pustiť umývačku riadu „na prázdno“ len preto, aby ste ju vyčistili? Je ťažké takýto okamih vo viacčlennej domácnosti vôbec vystihnúť a ide o zbytočné míňanie vody a energie. Vyskúšajte nový Somat čistič umývačky riadu – postará sa o dokonalú čistotu vašej umývačky riadu aj počas normálneho umývacieho cyklu a vy ušetríte peniaze v rodinnom rozpočte.

Udržujte svoju umývačku „ v kondícii“

Kúpa umývačky riadu sa radí do kolónky premyslených investícií. Nie je to najlacnejší spotrebič, preto chceme, aby nám slúžil bezchybne a čo možno najdlhší čas.

S tým ale prichádza nutná starostlivosť, ktorú často odignorujeme. Achillovou pätou býva zapínanie prázdneho cyklu, ktorý si bežne dostupné čističe umývačky vyžadujú. To je mnohokrát veľmi obtiažne a nepraktické, keďže väčšinu času je umývačka riadu spolovice plná.

Prichádza nové riešenie v podobe novinky Somat čistič umývačky riadu v tabletách – dokonale zbaví vašu umývačku zvyškov mastnoty a vodného kameňa, ktorý sa v nej usádza, a to aj keď v nej práve prebieha normálny cyklus umývania riadu. Ušetrite tak spotrebu vody, energie a v neposlednom rade drahocenný čas, ktorý môžete venovať rodine.

Ako novinka funguje

Nový Somat čistič umývačky riadu v tabletách odstraňuje neželanú mastnotu a usadeniny vodného kameňa hlboko vo vnútri umývačky, v postrekovacích ramenách aj v jej filtri počas bežného umývacieho cyklu. Používa sa pritom veľmi jednoducho a je vhodný pre každý typ umývačky riadu. Stačí ho raz za mesiac vložiť do spodnej časti naplnenej umývačky riadu. Navyše, pre docielenie ešte intenzívnejšej čistoty, vyskúšajte kombinované používanie novinky a produktu Somat intenzívny čistič umývačky riadu. Ten stačí použiť každé 3 mesiace, v tomto prípade je ale nutné umývačku predtým vyprázdniť.