VÔŇA PÔVABNÁ AKO MOTÝĽ.

Dotyk motýlieho krídla – bezstarostne a hravo očarí zmysly. Omamná nádhera farieb pozýva do sveta snov a zvádza do sveta slobody a ľahkosti. V jednej sekunde je ešte nadosah, v nasledujúcom okamihu uniká motýľ svojmu pozorovateľovi. Taká je fascinácia krásy momentu – očarujúca a mystická zároveň.

ŽENSKÁ NOVINKA PRE VŠESTRANNÉ ŽENY

Pretty Butterfly od Betty Barclay bude v obchodoch presne na jar, od  polovice marca 2016. Vôňa podčiarkuje najrozličnejšie odtienky svojej nositeľky a prepožičiava jej osobnosti magickú auru. S istým zmyslom pre farby, vyhranenú kreativitu a okrídľujúcu radosť zo života tak očarúva každý deň svoje okolie.

KRÁSNA FORMA DIZAJNU

Ženský flakón vo forme motýlieho krídla zachytáva atribúty vône: jemnosť, hravosť a bohatosť odtienkov. Intenzívne farebné akcenty stvárňujú na krabičke motýle v tónoch morskej modrej, zelenej a tyrkysovej. Plynulé prechody farieb a prekrývajúce sa vzory približujú módny trend „Ikat.“

JARNÝ ZÁŽITOK Z VÔNE

Betty Barclay Pretty Butterfly vonia po jarných, ľahkých okvetných listoch a  podčiarkuje tým svoju prirodzenú ženskosť. Jej nositeľka je zahalená do jemnej kompozície vôní, ktorú otvára perlivá hlava a prechádza do jemných, kvetinových akordov srdca. Intenzívna vôňa skvostnej arabskej ruže „Rose de Taïf“  vysiela magickú silu príťažlivosti. Vôňu uzatvára púdrový základ, ktorý zvádza k snívaniu.