ŠKODA predstavuje revolučnú novinku pri oprave automobilov .

ŠKODA dnes odštartovala revolúciu v oblasti opravy automobilov. Mladoboleslavská značka predstavila horúcu novinku zo svojich vývojových pracovísk – servisnú gumičku ŠKODA S-gum. So Simply Clever produktom vyrieši aj laik každý problém od opravy motora, cez prevodovku až po poškodenia karosérie.

ŠKODA nadväzuje na viac ako 120-ročnú tradíciu a zručnosť svojich pracovníkov vo vývojových strediskách a prináša na trh revolučnú servisnú gumičku S-gum. Vďaka špeciálnym fyzikálnym vlastnostiam ponúkne táto prelomová novinka výraznú pružnosť, nízku tuhosť aj ultra nízku hmotnosť zároveň. Za všetkým sa skrýva použitie špeciálneho polyméru na báze kaučuku.

Genialita sa ukrýva v jednoduchosti. Ako je pre značku s okrídleným šípom typické, aj nový produkt je navrhnutý v duchu Simply Clever riešení. S jednoduchým a intuitívnym ovládaním zvládne opravu automobilu naozaj každý. S-gum pomôže motoristom pri všetkých druhoch opráv od motora, cez prevodovku až po poškodenia karosérie. Navyše ponúka aj širokú mieru personalizácie. Na výber je množstvo farebných variantov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Vďaka tomu môže byť nielen partnerom pri oprave, ale aj štýlovým doplnkom.