Na Coneco s celou rodinou!

V dňoch 6. až 9. apríla 2016 sa uskutoční už 37. ročník veľtrhu Coneco, ktorý každoročne prináša nové trendy v stavebníctve a architektúre. Príďte sa pozrieť aj s celou rodinou na novinky a zájdite aj do stánku spoločnosti Leier, kde spolu s TV RIK na vás čaká veľa prekvapení. 

Ak plánujete stavbu nového domu alebo máte pred sebou rekonštrukciu, oceníte, ak všetky stavebné materiály nájdete „pod jednou strechou“. Ušetríte tým nielen čas a nervy so zháňaním potrebného materiálu, ale nepochybne aj financie, pretože jeden spoločný dodávateľ môže poskytnúť lepšie finančné podmienky. Naviac máte istotu, že všetky komponenty budú „do seba pasovať“ a vy sa tak vyhnete možnému nesúladu stavebných prvkov. Práve preto je ideálnou voľbou spoločnosť Leier, ktorá poskytuje široký sortiment kvalitných stavebných materiálov pre kompletnú hrubú stavbu – od pivnice, studne, cez tehly, stropné systémy, komíny až po strešnú krytinu. V ponuke sú taktiež aj exteriérové prvky, s ktorými si dotvoríte okolie domu a záhradu, ako sú dlažby, ploty, ale aj protihlukové steny. Ak sa rozhodnete pre spoločnosť Leier, máte isté aj poskytnutie odborného poradenstva a zabezpečenie realizácie stavby prostredníctvom rokmi overených partnerov. Poďte sa teda pozrieť do stánku Leieru na tohtoročnom Conecu, kde sa dozviete bližšie informácie o produktoch aj výhodných veľtržných zľavách.

Leier spolu s TV RIK!

V zaujímavo riešenom stánku sa môžu deti zabaviť napríklad pri mega omaľovávanke, súťažiť o mega stavebnicu a popritom sledovať TV RIK. Dospelákov čaká zase súťaž o návštevu v TV JOJ a možnosť tiež získať skvelú zľavu na kompletný sortiment spoločnosti Leier.

Viac na www.leier.sk/coneco